Karaköprü'de Yol Seferberliği

TAKİP ET

Karaköprü Belediyesi, sel nedeniyle bozulan Sarım Mahallesi'nin yollarını yenileme çalışmasını sürdürüyor.

Karaköprü Belediyesi, sel nedeniyle bozulan Sarım Mahallesi’nin yollarını yenileme çalışmasını sürdürüyor.

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerde bozulan yolları düzeltmek için başlattığı yol seferberliğini sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, kırsal mahallelerde program dahilinde yol yenileme çalışması yaparak vatandaşların mağduriyetini azaltıyor. 
Bu kapsamda Sarım Mahallesi’nde selin izlerini silmek ve vatandaşların kırsal bağlantı yollarını sıkıntısız bir şekilde kullanabilmesi için yol yenileme çalışması sürüyor. Köprülerinde bozulma olan köy yollarında suyun transferi için boru döşeme faaliyeti icra edildikten sonra yollara stabilize malzeme serimi gerçekleştirilerek yapılan yollar vatandaşların hizmetine sunuluyor.

"SORUNLU YOL BIRAKMAYACAĞIZ"

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kırsal mahallelerin bir kısmının da sel felaketinden zarar gördüğünü hatırlatarak, “İlk andan itibaren kırsalda çalışma başlatıp acil durumlara müdahale ettik. Daha sonra program dahilinde selden zarar gören köy yollarını yenileme çalışmaları başlattık ve birçok kırsal noktamızda yol sıkıntısını çözdük. İnşallah kısa bir süre sonra yollarında sorun yaşanan kırsal mahalle bırakmayacağız, bu doğrultuda mücadele eden ve yoğun bir mesai harcayan kırsal hizmetler personelimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 
 

Karaköprü’de Yol Seferberliği Karaköprü Belediyesi Haber Şanlıurfa Şanlıurfa yolları son dakika haberleri