Karbel Karaköprü Belediyespor evinde 3 puan istiyor

TAKİP ET

Karbel Karaköprü Belediyespor, kendi sahasında oynayacağı Şile Yıldızspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Urfa temsilcisi, bu sezon kendi sahası ve seyircisi önünde ilk defa lig maçına çıkacak.

ŞANLIURFA Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor, 11 Eylül Pazar Günü kendi evinde Şile Yıldızsporu ağırlayacak.

Geçtiğimiz haftayı deplasmanda 1922 Konyaspor beraberliği ile kapatan kırmızı siyahlı ekip, bu kez Şile Yıldızsporu konuk edecek.

Sezonun ilk iç saha maçının hazırlıklarını tesislerinde Teknik Direktör Besim Durmuş gözetiminde  sürdüren kırmızı siyahlı ekip karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Karbel Karaköprü Belediyesporda yapılan antrenmanda hafif tempolu koşuyla başlanırken, daha sonra taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenmanda futbolcuların moral ve motivasyonunun yüksek olduğu gözlendi.

Şile Yıldızspor maçıyla ilgili konuşan Karbel Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, sezona 1 puanla başladıklarını ancak sahada iyi bir izlenim bıraktıklarını dile getirerek şunları söyledi:

Konyada 9 kişi kaldık ama yine de pozisyonlar yakaladık. O maç artık geride kaldı ve bu hafta sahamızda oynayacağımız Şile maçına odaklandık. Bu hafta taraftarlarımızın büyük desteğiyle iyi bir oyun sergileyip kazanmak istiyoruz. Bu maçta bütün taraftarlarımızı, Şanlıurfalı hemşerilerimizi tribüne desteğe bekliyoruz

Müsabakayı, Ankara bölgesi klasman hakemlerinden Gürel Uzuner yönetecek. Uzunerin yardımcılığını, Yakup Keçeci, Ahmet Ulu yapacak. Maçın dördüncü hakemi görevini Giray Şaylan üstlenecek.

Karşılaşma 11 Eylül Pazar günü saat 15.30da Faruk Çelik Stadında oynanacak.

BİHA

 

 

 

Karbel Karaköprü Belediyespor