Kılıçdaroğlu'ndan Muhtarlara "Belediye Meclisi" Önerisi

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Mersin Muhtarlar Buluşması'nda konuştu. Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde muhtarların belediye meclisine gireceklerini söyledi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Mersin’de muhtarlara seslendi.  “Muhtarlık sıradan bir kurum değil” diyen Kılıçdaroğlu, “Tek muhtar var, yardımcısı bile yok. Dünya kadar işsizimiz var. Ben söyleyince kıyameti kopardılar. İktidara gelince getireceğiz. Muhtarın olmadığı yerde büro personeli olacak. Köyde tüzel kişilikleri yok edildi. O yerleri yeniden ihya edeceğiz. Mahallenizle ilgili bir karar alınıyor muhtarın haberi yok. Muhtar belediye meclisine giremiyor, söz hakkı yok. Muhtar mutlaka belediyenin meclisine katılacak” ifadelerini kullandı. 

ŞANLIURFA İÇİN ELEKTRIK PROJESINI BU SEFER MERSİN'DE TEKRARLADI 

Şanlıurfa’daki çiftçilere bedava elektrik projesini Mersin’de de ifade eden Kılıçdaroğlu, “Elektrik faturaları çok yüksek diyorlar. Dedim ki Şanlıurfa Belediye Başkanlığı’nı bize verin en az iki yıl içerisinde çiftçiye bedava vereceğiz elektriği. Erdoğan dedin ki elinden tutan mı var yap. Yaptık; Denizli’de şu an çiftçilere elektrik bedava. Şanlıurfa ve etrafındaki altı il 10 yıl içinde elektrik ihraç edebilir." dedi.

 

kılıçdaroğlu CHP MUHTAR BELEDİYE MECLİSİ KEMAL KILIÇDAROĞLU