"Kimsenin kaprisleriyle kaybedecek vaktimiz yok"

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde açıklamalarda bulundu. 'Hepsinin kentsel dönüşümle ilgili geçmişte söyledikleri, bütün kayıtları elimizde mevcut ve bunları özellikle tekrar tekrar izleteceğiz.'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'nın Doğanşehir ilçesindeki konteyner kentte açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kentsel dönüşüm hakkında muhalefete tepki göstererek, “Başta ana muhalefet olmak üzere yavru muhalefet, hepsinin kentsel dönüşümle ilgili geçmişte söyledikleri bütün kayıtları elimizde mevcut ve bunları özellikle tekrar tekrar izleteceğiz. Artık bu bedeli kimsenin bu millete ödetmeye hakkı yok.” dedi.

"BİZDEN DAHA İYİ, DAHA HIZLI, DAHA ADİL YAPABİLECEK BAŞKA KİMSE YOK!"

Muhalefete tepki gösteren Erdoğan,  “62 bin konut ve 16 bin 714 köy evi inşa edeceğiz. İnsanımızın canını tehlikeye atan tüm binaları yıkıp daha sağlam zeminlerde yenisini yaparak vatandaşlarımıza teslim etmekte kararlıyız. Tecrübelerimizi ve karşılaştığımız engelleri göz önüne alarak kentsel dönüşüm projelerini mümkün olan en kısa sürede bitirecek bir modele yöneleceğiz. Türkiye'de bu işi bizden daha iyi, daha hızlı, daha adil yapabilecek başka kimsenin olmadığına inanıyoruz. Kentsel dönüşüm konusunda artık kimsenin kaprisleriyle, ideolojik bağnazlıklarıyla kaybedecek vaktimizin olmadığını görüyoruz. Vatandaşlarımızı kalp huzuru içinde ikamet edebilecekleri konforlu, güvenli ve modern binalara muhakkak kavuşturacağız.” açıklamasında bulundu.

Kimsenin kaprisleriyle kaybedecek vaktimiz yok