"Kırsalda Yaşamı Yeniden Canlandıracağız"

TAKİP ET

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Bozova'ya bağlı Eskin Mahallesi'nde depremzede çiftçileri ziyaret etti.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, depremden etkilenen bölgelere çiftçilerin durumlarını yerinde görmek amacıyla ziyaretlerde bulunuyor. Şanlıurfa'nın ilçelerinde de ziyaretlerde bulunan Bayraktar,  Bozova'ya bağlı Eskin Mahallesi'nde depremzede köylüleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Bayraktar, incelemeleri sonrasında;  “Köylerimizi, kırsal yaşamı yeniden canlandırmak için ne gerekiyorsa yapacağız.” dedi. Ziyaret sırasında Bayraktar'a Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ve Bozova Ziraat Odası Başkanı Müslüm Okan eşlik etti.

Bauraktar, bölgedeki ziyaretlerinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde, evlerin ve ahırların yıkıldığı Eskin Mahallesi'ndeki yıkım ve tahribatı yerinde inceledim. Depremzede çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Köylerimizi, kırsal yaşamı yeniden canlandırmak için ne gerekiyorsa yapacağız.”dedi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Şemsi Bayraktar Şanlıurfa Bozova İlçesi Eskin mahallesi