Koza İnsan ve Kelebek'in Hayatını Anlatıyor... Geliri Yetim ve Öksüz Çocuklara

TAKİP ET

İnsan ve Kelebek hayatı temalı kitap (Koza) okurlarıyla buluştu ve birçok online sitelerinde satışa sunuldu.

İnsan ve Kelebek hayatı temalı kitap (Koza) okurlarıyla buluştu ve birçok online sitelerinde satışa sunuldu.

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hemşirelik görevi yapan 
Ferit Bugenç uzun zamandır İnsan ve Kelebek hayatı ile yaptığı araştırmalarını Koza adlı kitapta toplayarak  Dorlion Yayın evinden D&R, Kitapturdu, Trendyol, Hepsiburada, bababil, N11, idefix, Kitapseç, okuoku, insancıl, Amazon Türkiye, Kitantik, bkmkitap ve Emek gibi online sitelerden satışa sunuldu.

29 yaşındaki Genç Yazar Bugenç  www.habersanliurfa.net' e yaptığı açıklamada ; Kitaplara karşı olan ilgim beni  yazar olmaya yöneltti. günümüzün en zor günlerini yaşadığımız ve insanlık tarihinin en bulaşıcı ve ölümcül hastalığı haline gelen koronavirüs salgının yaşandığı son 2 yıldaki dönemin içerisinde sarf ettiğim üstün performans ve gayretin yanı sıra birde mesai dışında fırsat buldukça kitap yazmaya çalıştım. 1 yıla aşkın bir sürede tamamladığım hikaye kitabının ismi 'Koza'. Hem insan hayatını hem de kelebek hayatını anlatan bu kitap tam 175 sayfadan oluşuyor. 

GELİRİ YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARA

Dorlion Yayın evi ile anlaşarak bin adet kitap bastırtığım , Koza adlı kitabımdan gelecek olan geliri bana değil yetim ve öksüz çocuklara harcayacağım.

Bugenç'in bu anlamlı hareketi sonrası, mesai arkadaşları başta olmak üzere birçok kesimden kendisine maddi manevi destek geldi. 

 

Koza Ferit Bugenç