Kurtlar Vadisi'nin Yıldız Oyuncusu Yeşil Sol Parti'den Aday Adayı

TAKİP ET

Seçimlere az bir süre kala, partiler de aday adaylık başvurularını tamamlaya başladı. Bu seçimde birçok ünlü isim de aday adaylık başvurusu yaptı. Yeşil Sol Parti'ye aday adaylık başvurusu yapan Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncusu ise şaşırttı. Bakın o oyuncu kim…

14 Mayıs seçimlerine yaklaşırken, birçok ünlü isim aday adaylığı başvurusunda bulunuyor. Bir dönem Arka Sokaklar dizinde yer alan Filiz Taçbaş, daha önce dört kez adaylık başvurusu yapan İbrahim Tatlıses, yayınladığı sokak röportajlarıyla ünlenen Arif Kocabıyık, futbolcu Gökhan Zan ve Trabzonspor’un efsane ismi Ünal Karaman bunlardan yalnızca bazıları. 


KURTLAR VADİSİ’NİN YILDIZI DA BAŞVURU YAPTI
Bir dönem Türk televizyonlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi’nde ‘Eren’ karakterini canlandıran Kerem Fırtına da siyasete atıldı. Sosyal medyada bir açıklama yapan Fırtına, Yeşil Sol Parti’den milletvekili seçimleri için aday adayı oldu.

Fırtına açıklamasında, HDP Genel Merkezi’nin önerisiyle adaylık başvurusu yaptığını belirterek “Destekleyen ve uygun gören herkese şükranlarımı sunuyorum. Mahçup olmadan alnımın akıyla çıkmak tek dileğim. Yolumuz açık olsun” dedi.
 

Kerem Fırtına Yeşil Sol Parti Kurtlar Vadisi