Mahir Çoban ' ISO 9001 ' Kalite Belgesi Sahibi Oldu

TAKİP ET

Şanlıurfa'da başarılı kurumlar arasında yer alan Mahir Çoban Fotoğrafçılık Prodüksiyon Ajans, tüm hizmetlerini, başarılarını ve etkin yapısını ISO 9001 Kalite Hizmet Sistemi Belgesi ile taçlandırdı.

Şanlıurfa'da başarılı kurumlar arasında yer alan Mahir Çoban Fotoğrafçılık Prodüksiyon Ajans, tüm hizmetlerini, başarılarını ve etkin yapısını ISO 9001 Kalite Hizmet Sistemi Belgesi ile taçlandırdı.AB Bakanlığı onaylı ISO 9001 Kalite Belgesi,Mahir Çoban Fotoğrafçılık Prodüksiyon Ajans'ta düzenlenen heyecan ve gurur verici görüntülerinin sergilendiği anlamlı bir törenle ŞUTSO Başkanı İbrahim Halil Peltek tarafından Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Çoban'a takdim edildi.

Şanlıurfa'da birçok başarıyla adından söz ettiren Fotoğrafçı Mahir Çoban mutlu ve gururlu bir gün daha yaşadı. Başarılarını ve hizmet kalitesini ISO 9001 Kalite Hizmet Sistemi Belgesi ile tescil ettirdi.

ŞUTSO Başkanı İbrahim Halil Peltek , Mahir Çoban Fotoğrafçılık Prodüksiyon Ajans'ı ziyaret ederek İSO 9001 ise 14001 ve İSO 45001 kalite belgelerinimutlu ve gururlu günün başkahramanı Mahir Çoban'a takdim etti. 

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi teslim töreninde mutluluklarını ve başarıları dile getiren Fotoğrafçı Mahir Çoban şunları söyledi:

“Mahir Çoban Fotoğrafçılık Prodüksiyon Ajans, olarak kurumsallaşma yolunda çok önemli adımlar atıyoruz. Hedefimiz, Avrupa standartlarına uygun bir işletme olmaktır."

Mahir Çoban