Mahmut Tanal'ın Fotoğraflı Eleştirisine, Canpolat'tan Fotoğraflı Cevap!

TAKİP ET

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile çekilen fotoğrafını paylaşarak, 'Beylerin keyfi yerinde' diyen CHP Milletvekili Mahmut Tanal'a Canpolat'tan fotoğraflı cevap geldi.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, yaşanan deprem felaketinin ardından Şanlıurfa’da incelemelerde bulunmak üzere kente gelen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın çekilen fotoğrafını, “Beylerin keyfi yerinde! Şanlıurfa'ya deprem için gelen AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AKP'li Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi AKP'li Meclis Üyesi ve AKP M.Vekili Adayı Adayı, depremzede ziyaretinde bol bol kahkaha atıyorlar!” sözleri ile eleştirmişti. 

CANPOLAT’TAN FOTOĞRAFLI CEVAP: “ASLI ORTADA!”
Milletvekili Tanal’ın eleştirisine aynı şekilde fotoğrafla cevap veren Mehmet Canpolat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Masumane şekilde bir çocuğa yapılan tebessümü çarptırarak iftira ile siyasi yağmacılık haline dönüştürenlerin, aslı ortada. Şüphesiz Allah doğruları ve gerçekleri bilendir. Asluhu Nesluhu” dedi. 


 

Mehmet Canpolat Mahmut Tanal CHP Haliliye Belediyesi