Mehmet Fedai Çakmaklı Sert Konuştu

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'den istifa eden Mehmet Fedai Çakmaklı, katıldığı bir televizyon programında 'Beşli çete partinin bu hale gelmesine sebep oldu.' dedi.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’den istifa eden Mehmet Fedai Çakmaklı, katıldığı bir televizyon programında “Beşli çete partinin bu hale gelmesine sebep oldu.” dedi.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adaylığını geri çekip partisinden de istifa eden M. Fedai Çakmaklı, eleştirilerini sürdürdü. Kanal Urfa’daki Gündem Özel programında konuşan Çakmaklı sert sözlerle İYİ Parti’deki isimleri eleştirdi. “İYİ Parti içerisinde birçok kıymetli genel başkan yardımcımız var.” diyen Mehmet Fedai Çakmaklı, “Beşli çete hariç, çünkü beşli çete partinin bu hale gelmesine sebep oldu.” diye konuştu. Televizyon programındaki konuşmasını İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve partiyi de etiketleyerek Twitter hesabından paylaşan Çakmaklı, o konuşmada şunları söyledi:

“BİZİ DİNELEMEK İSTEMEDİLER”
“İYİ Parti’de değerli il başkanlarımız var, üyelerimiz var, onlarla tanışmam çok güzeldi. Onlara da şükranlarımı sunuyorum, bana gönül koymasınlar. Ben doğruları konuşmakla mükellefim. Bu sıkıntıların yaşanmaması için belki hatalardan dönülür diye çok mücadele ettik ama bizi dinlemediler, dinlemek istemediler. Bizi yanlış anlayanlar varsa haklarını helal etsinler. Benim siyasette olup olmamam önemli değil. Makul siyaset yapacak olan bir oluşum içerisinde olabilirim. ‘Kırgın mısın?’ diye soracak olursanız, Özdemir Asaf’ın dediği gibi ‘Bu vefasızlıktan sonra bazılarının ederi kalmadı gönlümde. Kaça deseler, hiçe sayın onları.’ Bu kadar net.”

Mehmet Fedai Çakmaklı Sert Konuştu Mehmet Fedai Çakmaklı İYİ Parti Şanlıurfa İYİ Parti Haber Şanlıurfa