Melih Gökçek İle Barış Atay Arasında Sosyal Medya Savaşı!

TAKİP ET

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile TİP Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu arasında sosyal medyada sert bir atışma yaşandı.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay’ın “Hükümet bu enkazın altından kalkamayacak” dediği videoyu paylaşan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Barış Atay, otur oturduğun yerde. İnsanlari tahrik etme. Kabadayılık bu devlete sökmez” paylaşımında bulundu. Melih Gökçek’in bu sözlerini alıntılayan Barış Atay da, “Kes lan sesini” şeklinde cevap verdi. 

Gökçek, Atay’a tekrar cevap vererek, “Kesmezsem ne yaparsın lan? Somun pehlivanı… Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. O da ancak benim sigarami yakar. Bak tekrar ikaz ediyorum. Haddini bil otur oturduğun yerde. Milleti irite etme Mengüllüoğlu” ifadelerini kullandı. Barış Atay ise buna karşılık, “Ya hadi Melih. Etrafta şişme dinozor falan varsa git onlarla oyna, olmadı bir kum havuzu falan bul, asabımı bozma benim. Yeterince derdimiz var zaten.” şeklinde cevap verdi.

Melih Gökçek Barış Atay gündem deprem