Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu Arasındaki Bağlantı Ne?

TAKİP ET

Haber Şanlıurfa Yazarı Ömür Çelikdönmez bugün kaleme aldığı köşe yazısında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki esrarengiz bağlantıya dikkat çekti.

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün Millet İttifakına karşı yaptığı eleştiri yağmurunun ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a cumhurbaşkanlığına aday olmaları için çağrıda bulundu.

Akşener daha önce de ittifak içerisinde gizliden gizliye İmamoğlu’nu aday yapabilmek için çalışmalar yürütse de ilk defa bu kadar açık bir çağrıda bulundu. Yapılan çağrının ardından Haber Şanlıurfa Yazarı Ömür Çelikdönmez kaleme aldığı yazısında, Akşener ve İmamoğlu arasındaki bağlantıya dikkat çekti.

Gazeteci Sabahattin Önkibar’ın, İmamoğlu'nun Akşener’in oğlu Fatih Akşener'e Büyükşehir Belediyesinden milyon dolarlık ihaleler verdiği yazısına değinen Çelikdönmez, “İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener‘in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na olan sevgisinin altında ticari ilişkilerin yatıyor olabileceği düşünülüyordu” dedi.

Ayrıca Fatih Akşener’in FETÖ ve Soros ilişkilerine dair bilgiler paylaşan Çelikdönmez’in yazısının tamamını okumak için;
https://www.habersanliurfa.net/yazarlar/omur-celikdonmez/altili-masa-operasyonunun-arka-plani/31759/

Meral Akşener Ekrem İmamoğlu Ömür Çelikdönmez yazısı gündem son dakika