MHP İl Başkanı Güneş Evren Sanayinin Sorunlarına El Atacak

TAKİP ET

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, beraberindeki heyetle birlikte Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan'ı ziyaret ederek, Sanayi sitesinin yaşadığı sorunlar üzerine istişare etti.

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, beraberindeki heyetle birlikte Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan’ı ziyaret ederek, Sanayi sitesinin yaşadığı sorunlar üzerine istişare etti.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, İl Yönetiminden Levent Kama, Halil Barut, Mehmet İnat ve İbrahim Dodanlı ile birlikte Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ile görüştü.

Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan, MHP heyetini karşılayarak bir süre sohbet etti. Arslan’dan sanayi sitesinin problemlerine ilişkin bilgi alan Başkan Güneş, çevre yolu çalışmalarının tamamlanması ve yolun açılması için mücadele edeceklerini söyledi. Evren Sanayi Sitesindeki sorunları istişare etmek için bölgeyi ziyaret ettiklerini belirten Başkan Güneş, “Sorunların çözümü noktasında partimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız. Kuzey Batı çevre yolunun bir an önce bitirilmesi gerekiyor, bu çevre yolunun tamamlanması Şanlıurfa’mızın trafiğini de büyük oranda rahatlatacaktır. Bu yol esnafımız için de hayati önem taşıyor, şehrimizin trafiğinin rahatlatılması noktasında da büyük önem taşıyor. Tüm sorunların çözümü noktasında elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” diye konuştu.

Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan da sorunlara ilgisiz kalmadığı için Başkan Güneş ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Sanayi Sitesindeki sorunların çözüme kavuşması için Başkan Güneş’in sürekli bir çaba sarf ettiğini kaydeden Arslan, “Başkanımız sayın Mahmut Güneş ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum. Kendileri her zaman yanımızda yer aldılar ve sorunlarımızın çözümü noktasında her zaman ellerinden geleni yapıyor. Bu ziyaretleri de bizleri çok mutlu etti, çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sohbetin ardından Başkan Güneş ve Arslan, çevre yolu çalışmalarının olduğu bölgede incelemelerde bulundu.

mahmut güneş evren sanayi mhp şanlıurfa