MHP, Üç Hilal Amblemi Ve Adaylarıyla Seçime Girecek

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti ile ortak liste üzerinden seçime girecekleri iddialarına sosyal hesabından cevap verdi. MHP, Milletvekili Genel Seçimine kendi amblem ve adaylarıyla girecek.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP’nin Cumhurbaşkanlığı seçiminde adayının belli, kararının net olduğunu belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisi, Milletvekili Genel Seçiminde, üç hilal amblemiyle ve değerli milletvekili adaylarıyla demokratik mücadelesini yapacak” dedi.

MHP, ÜÇ HİLAL AMBLEMİ VE ADAYLARIYLA SEÇİME GİRECEK

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Genel Seçiminde, tüm seçim çevrelerinde olmak suretiyle üç hilal amblemiyle ve değerli milletvekili adaylarıyla demokratik mücadelesini yapacak, nihayetinde hak ettiği, layık olduğu, hasretle beklediği başarıya kesinlikle ulaşacaktır.

TBMM’DE GÜÇLÜ MHP, GÜÇLÜ CUMHUR İTTİFAKI

Cumhur İttifakı’nı teşkil eden 2 partinin kendi adıyla, amblemiyle ve adaylarıyla seçime katılmaları söz konusu iken, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ortak liste hazırlığına teşne olması ve buna tevessül etmesi doğru, mantıklı ve makul bir seçenek olamayacaktır. Gayret bizden Tevfik Allah’tandır. Çalışma bizden mükafat millettendir. Türk ve Türkiye Yüzyılına kutlu bir adım atılacak, Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü cumhurun muazzam zaferiyle taçlanacaktır. TBMM’de güçlü MHP, güçlü Cumhur İttifakı milli iradeyle tecelli edecektir.

MHP Üç Hilal Amblemi Ve Adaylarıyla Seçime Girecek