Mucize Kurtarışlar Devam Ediyor

TAKİP ET

Türkiye'nin ve dünyanın farklı bölgelerinden gelen arama kurtarma ekipleri depremlerin üzerinden günler geçmesine rağmen vazgeçmiyor, mucize kurtarışlar devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen 10 ilde bazı şehirlerde arama kurtarma çalışmaları tamamlandı ama Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Adıyaman gibi bazı şehirlerde arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Türkiye’nin ve dünyanın farklı bölgelerinden gelen arama kurtarma ekipleri depremlerin üzerinden günler geçmesine rağmen vazgeçmiyor, mucize kurtarışlar devam ediyor.  

170. SAAT SONRA

Gaziantep'te Zaman Apartmanı'nda deprem sonrası çöken binada 170 saat sonra 40 yaşındaki Sibel Kaya enkazdan sağ olarak çıkartıldı.

166. SAAT

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman’ın Besni ilçesinde, enkaz altında kalan 60 yaşındaki Erengül Önder, 166 saat sonra sağ çıkarıldı.

162. SAAT

Mustafa Kemal Mahallesi'nde depremde yıkılan 5 katlı Hacı Alioğlu Apartmanı'nın enkazında Kurtarma ekiplerinin yoğun çabası sonucu depremin 162. saatinde 50 yaşındaki Güler Ağrıtmış, enkaz altından sağ çıkarıldı.

Mucize Kurtarışlar Devam Ediyor mucize kurtarışlar