Müdür Mehmet Aksoy'dan Şantaj Görüntülerine Suç Duyurusu!

TAKİP ET

Sosyal paylaşım sitesi Youtube'ta Şanlıurfa İl Tarım Müdürü Mehmet Aksoy hakkında paylaşılan müstehcen görüntülere ilişkin İl Tarım Müdürlüğü yetkilileri Haber Şanlıurfa'ya açıklamalerda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa İl Tarım Müdürlüğü görevine başlayan Mehmet Aksoy hakkında skandal bir iddia ortaya atıldı. Müstehcen görüntülerin olduğu videoyu sosyal medyada paylaşan bir kişi, Aksoy tarafından tehdit edildiğini ileri sürdü. Tüm bu iddiaları ve müstehcen videonun gerçekliğini sormak amacıyla Haber Şanlıurfa’nın ulaştığı Şanlıurfa İl Tarım Müdürlüğü yetkilileri, görüntüleri yalanlayarak Aksoy’un konu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirtti. 

“MONTAJ GÖRÜNTÜLER”
Haber Şanlıurfa’ya söz konusu görüntüler hakkında açıklama yapan Şanlıurfa İl Tarım Müdürlüğü yetkilisi, “Sayın İl Müdürümüz Mehmet Aksoy’un bu görüntülerle hiçbir ilgisi yoktur. Çok iyi bir şekilde kurgulanmış, montajlanmış görüntüler bunlar. Şantaj yapmak amacıyla kurgulanmış. Aksoy’un müdür olmasını hazmedemeyenler öyle akıl almaz bir yola tutundular. Görüntüler için gerekli yerlere müracaatımızı yaptık. Cumhuriyet Savcılığına da suç duyurusunda bulunduk.” ifadelerini kullandı. 
 

İŞTE O İDDİALAR...
Söz konusu videoda Şanlıurfa İl Tarım Müdürü Mehmet Aksoy’un olduğunu ve kendisini tehdit ettiğini iddia eden kişi, videonun altına, “Beni yanına danışman olarak almak vaadiyle duygularımla oynayan peygamberler şehri olan Urfa İl Tarım Müdürü Mehmet Aksoy, beni tehdit ediyor. Lütfen bana sahip çıkın. Can güvenliğim yok”  notunu düştü. 


 

Şanlıurfa Şanlıurfa İl Tarım Müdürü Mehmet Aksoy şantaj urfa gündem video