Muharrem İnce'den Adaylık Sinyali!

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, 2023 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olması için yapılan çağrılara olumsuz yanıt vermesinin ardından Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medya hesabı üzerinden videolu bir paylaşım yaptı. İnce, 'Yine, yeni, yeniden' ifadelerini kullandığı videolu paylaşımı ile adaylık sinyalleri verdi.

ÖZDAĞ, YAVAŞ’I DESTEKLERİZ DEMİŞTİ
Geçtiğimiz günlerde 2023 seçimleri için Memleket Partisi’yle ittifak yapacaklarını ve adaylarının Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce olacağını söyleyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ,  Mansur Yavaş'ın olası adaylığı durumunda Yavaş'ı destekleyeceklerini ifade etti.

ÇAĞRILARA RAĞMEN MİLLET İTTİFAKINI VE KILIÇDAROĞLU’NU DESTEKLEDİLER
Ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6’lı Masadan kalkmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a, “Millet sizi göreve çağırıyor” diyerek adaylık çağrısı yaptı. Akşener’in çağrısının ardından bir araya gelen ikili yaptıkları toplantı sonrası Millet İttifakı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vereceklerini açıkladı. İmamoğlu ve Yavaş’ın destek mesajlarının ardından sosyal medya hesabı üzerinden videolu paylaşım yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Yine, yeni, yeniden” ifadeleri ile yapılması planlanan seçim öncesi adaylık sinyalleri verdi. 

Muharrem İnce gündem seçim Mansur Yavaş son dakika Zafer Partisi