Muharrem İnce'ye Taciz İması

TAKİP ET

Avukat Feyza Altun, Cumhurbaşkanı adaylığından çekilmeyen Muharrem İnce'ye "taciz" iddiasında bulundu.

Sosyal medyada, Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmeyen Muharrem İnce Millet İttifakını destekleyenlerce hedef alınıyor. Avukat Feyza Altun, İnce'ye üstü kapalı tehditte bulundu. İnce'nin Ahmed Arif’ten bir alıntı yaptığı paylaşımını alıntılayan Altun, "Hiçbir kadını taciz ettiniz mi? Hiçbir kadın sizden şikâyetçi oldu ve dosya örtbas edildi mi? Sadece soruyorum" paylaşımını yaptı.

Avukat Feyza Altun, 2018 seçimlerinden sonra İnce'ye övgüler yağdırmıştı. "Gönlümüzü fethettin" diyen Altun, "Teşekkür ederiz. (...) Yeniden umutlarımı yeşerttiğin, mutlu ettiğin, siyaseten fikrimizi ruhumuzu rahatlattığın; dürüstlüğün ve adil olduğunu, canını dişine takıp yorulmadan kampanyanı yürüttüğün, iktidar oyumuzu çalacak diye korkuyla sandıkları beklerken bize savaşma cesareti verdiğin için..." ifadelerini kullanmıştı.

 

Feyza Altun Kimdir?

Feyza Altun 1987 İstanbul doğumludur. Sosyal medyada paylaşımları ve açıklamaları ile gündem olan Avukat Feyza Altun Marmara Üniversitesi Hukuk mezunudur. Avukatlık mesleği dışında son zamanlarda yazar kimliği ile de tanınmaya başlayan Feyza Altun kendisini avukat, feminist, aktivist, filantrop ve yazar olarak tanımlamaktadır. Tarafsız Çalışan Anneler Platformu kurucusu olan avukat ‘‘Kadının Fenni’’ isimli kitabı ile tanınmaktadır. Birçok kadın ve çocuk istismarı davalarında vekil olarak görev yapan Avukat Feyza Altun şimdilerde Fox TV ekranlarında yayınlanan ‘‘Ne Seninle Ne Sensiz’’ isimli programda danışman avukat olarak yer almaktadır. Feyza Altun CHP İstanbul İl Hukuk Komisyonu kadın haklarından sorumlu başkan yardımcısı olarak da görev yapmaktadır.

 

Muharrem İnceye Taciz İması