Müjde Urfa belediyelerindeki bankamatik memurlarına dikkat çekti!

TAKİP ET

AKP'nin Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi ve AKP önceki dönem Eyyübiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Müjde, Urfa'daki belediyelerde bankamatik memurlarına dikkat çekti.

AKP'nin Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi ve AKP önceki dönem Eyyübiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Müjde, Urfa'daki belediyelerde bankamatik memurlarına dikkat çekti. 

Müjde'nin yazdıklarını CHP'li Mahmut Tanal, gündeme taşıdı. 

AKP'li iki isim arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı. 2014-2019 yılları arasında Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi olan Bilal Tekatlı, AKP'li Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün kardeşini sürdüğünü iddia etti. Tekatlı, "Şehrimize dair; kamunun vatandaşlarımızın lehine olan düşüncelerimizi dile GETİRMEMEMİZ. Koşulsuz BİAT etmemiz bizden istenmekte. Bizi bilen bilir; kişisel ikbalimiz için kimseye biat etmedik etmeyiz Bizimle mücadele edemeyen Zeynel başkanın acizliği ektedir" ifadelerini kullanarak, Beyazgül tarafından mobbinge uğradıklarını söyledi.

AKP'nin Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi ve AKP önceki dönem Eyyübiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Müjde, Tekatlı'nın paylaşımına yanıt verdi. Müjde, bankamatik memurlarına dikkat çekerek, "Umarım bu hassasiyet işe bilmem kaç yıldır gelmeyen başkaca kişiler için de uygulanmıştır." diye yazdı.

CHP'li Mahmut Tanal, AKP'li isimlerin paylaşımlarını Twitter hesabından paylaşarak, "1- Ak Parti’nin şu anki Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi ve #AkParti önceki dönem Eyyübiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Müjde, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Ak Parti’li ilçe belediyelerindeki bankamatik memurlarına dikkat çekti!" dedi.

bankamatik memurları