ODTÜ, İş İlanını Duyurdu! En Az Lise Mezunu Personeller Alınacak

TAKİP ET

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere kamuya 186 farklı kadroda kamu işçi alımı yapacağını duyurdu. En az lise mezunu olan adaylar, başvuru yapabilecek.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, tekniker, teknisyen, şoför, destek personeli kadrosunda yiyecek hizmetleri personeli, temizlik personeli ve basit bakım hizmetleri ünvanında kamu işçi alımı yapılacağı açıklandı. Başvuru yapmak isteyen adayların 2022 yılında yapılan ÖSYM KPSS sınavına katılmış olmaları gerekiyor. Adayları taban puanı olarak 55 puan almış olmaları başvuru için gerekli olan şartlar arasında. Alım yapılacak olan kadrolara kadın ve erkek personeller başvuru yapabilecekler.

KAMU İŞÇİ ALIMI ŞARTLARI NELER?
Büro Personeli Alımı: Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Bilgisayar Teknolojisi ve Büro Yönetimi, Turizm ve Otelcilik, Turizm İşletmeciliği, Turizmde Büro Yönetimi, İktisat, İşletme, İşletme Maliye, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Maliye, Muhasebe ve Maliye, Maliye-Muhasebe, Kamu Yönetimi bölüm mezunları başvuru yapacaklardır.

Koruma Güvenli Görevlisi Alımı: adayların lise veya dengi okullardan mezun olması gerekiyor. Üniversitenin yerleşkesinde çalışmaları gerekiyor. Silahlı veya silahsız güvenlik kartına sahip olunması şartı aranıyor.
Tekniker Alımı: Peyzaj, Peyzaj Uygulama ve Süs Bitkileri, Peyzaj ve Süs Bitkileri, Peyzaj ve Çevre Tasarımı, Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği MYO önlisans mezunu olması gerekiyor. En az iki yıl tecrübe sahibi olunması geriyor.

Teknisyen Alımı: Adayların Peyzaj, Peyzaj Uygulama ve Süs Bitkileri, Peyzaj ve Süs Bitkileri, Peyzaj ve Çevre Tasarımı, Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği bölüm mezunu olması gerekiyor. 1 yıl deneyim sahibi olması ve bunu belgelendirmesi gerekmektedir.

Şoför Alım: Adayların eski tip ehliyetlerde E sınıfı sürücü belgesine, yeni tip ehliyetlerde B-C1-C-D1-D sınıfı sürücü belgesi olanlar başvuru yapacaktır. Lise mezunları başvuru yapacaklardır.

Yemek Hizmetleri Alımı: Önlisans Aşçılık, Hazır Yemek ve Aşçılık, Yemek Pişirme Teknikleri, Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölüm mezunlarından alım yapılacaktır. Aşçı olarak çalışacaklardır.

Basit Bakım Personeli Alımı: 6 farklı kadro da lise mezunu adaylar alınacaktır.

Temizlik Personeli Alımı: Lise mezunu KPSS 55 puanına sahip olanlar başvuru yapacaklardır.

İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NEREDEN OLACAK?
Başvurular 1 Mart 2023 – 7 Mart 2023 tarihleri arasında Üniversitenin resmi internet sitesi üzerinden online başvuru yapacaklardır.

ODTÜ iş ilanı Ankara gündem