Öğrencileriyle birlikte 23 Nisan'ı uzaktan canlı kutladı

TAKİP ET

Birecik Fevzipaşa İlkokulu 3/B sınıfı öğretmeni Tuğba Kılıç, bu yıl ilk kez okulda kutlayamadıkları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için öğrencileriyle evlerini süsleyerek bayramlarını uzaktan kutladı.

Keyifli Okul Atölyem 2 Projesi’nin ortaklarından Fevzipaşa İlkokulu 3/B sınıf öğretmeni Tuğba kılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Keyifli Okul atölyem2’ projesinde yer alan öğretmenler ve öğrenciler tarafından YouTube kanalı ve bir internet programı üzerinden evlerinde kutladıklarını belirtti..

Kılıç, Kovid-19 sebebiyle evlerine kapanan çocukların bayram coşkusunu yaşamaları için Proje kapsamında 23 Nisan etkinliğinin canlı yayında internet üzerinden , "23 Nisan'ı 24 il ve Romanya ile Azerbaycan olmak üzere 68 okuldan yüksek katılımlı olarak kutladık. Programda öğrencilerimiz canlı performanslarını evlerinde sergilediler, 500 katılım olduğu programı projenin resmi YouTube kanalından da anında yayına sunarak etkinliğimizi dünyaya izlettik. Çocuklar okul havasını evlerinde teneffüs ederek eglendiler .

Çocuklarımızın evlerinde sıkılmamaları, zamanlarını değerlendirebilmeleri amacıyla böyle bir uygulama düşündüm. Öğrencilerime ödev verdim, ödevlerini kontrol ettim. Onlarla sohbet ettim. Evlerinde oyunlar oynadılar. Evlerinde sıkılmamaları, evde kalmaları için değişik sosyal etkinlikler yaptık diye konuştu.

 

birecik fevzipaşa ilkokulu öğretmen tuğba kılıç 23 nisan Öğrencileriyle birlikte 23 nisanı uzaktan canlı kutladı