Osman Karaağaç Urfa Milletvekillerine Seslendi: "Hesap Soracağız"

TAKİP ET

Haliliye Belediyesi MHP'li Meclis Üyesi Osman Karaağaç sosyal medya hesabından bir video paylaşarak yaşanan sel felaketi nedeniyle Şanlıurfa milletvekillerine tepki gösterdi.

Şanlıurfa’da meydana gelen sel felaketi, kentte ‘milletvekilleri neredeydi’ tartışmasını başlattı. Tepkisini dile getiren isimlerden biri de Haliliye Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis Üyesi Osman Karaağaç oldu. Karaağaç kendisine ait sosyal medya hesabından yayınladığı videolar ile Urfalı vekillere ateş püskürdü.

KARAAĞAÇ: “BEN ÇAMURUN ALTINDAYIM CAN VERİYORUM NEREDESİNİZ?”

Karaağaç paylaşımında, "Ben çamurun altındayım can veriyorum. Sen beni sormuyorsun. Neredesin peki? Ben söyleyeyim mi neredesin? Sen şu anda mensubu bulunduğun siyasi partinin genel merkezinde ben nasıl listeye girerim diye yalakalık yapıyorsun. Ama ben burada can veriyorum sen yoksun." diye konuştu.

Karaağaç şu ifadeleri kullandı:  "Sel felaketi başlandığından itibaren Şanlıurfa valisi, Büyükşehir belediye başkanı, bürokratları yani ilçe belediye başkanları, ilçe kaymakamları, emniyet müdürü, jandarma hepsi sahadaydı. Bununla yetinmeyerek hükümet Allah razı olsun Bakanlarını bile gönderdi. Evet, İçişleri bakanımız ve beraberindeki heyet sahadaydı ama kim yoktu? Vekillerimiz.”

“EĞER BENDE BİRAZCIK ŞUUR VARSA HESBINI SORACAĞIM”

“Size ihtiyacımız olduğu zaman yoksunuz. Şimdi hangi yüzle geleceksiniz? Ben çamurun altındayım, can veriyorum, sen beni sormuyorsun. Neredesin peki? Sen şu an mensubu bulunduğun siyasi partilerin genel merkezinde ‘ben nasıl listeye girerim’ diye yalakalık yapıyorsun. Eğer bende birazcık akıl şuur varsa bunun hesabını size soracağım.”

Osman Karaağaç Urfa Milletvekillerine Seslendi Hesap Soracağız