Öztürk Yılmaz; "6'lı Masayı Erdoğan Kurdu, Şimdi de Dağıttı"

TAKİP ET

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, ENP Haber Ajansı ve Haber Şanlıurfa TV Genel Yayın Yönetmeni Adem Yavuz Irgatoğlu'nun hazırlayıp sunduğu 'Liderler Konuşuyor' programının konuğu oldu.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Yılmaz, Irgatoğlu’nun gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Gündeme ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulunan Yılmaz, Kahramanmaraş depremi, Meral Akşener’in 6’lı Masadan kalkması ve 2023 seçimlerinde sandık güvenliği konularında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Seçim güvenliği konusunda sorulan soruyu yanıtlayan Yılmaz, Ortadoğu diktatörlerinin her girdikleri seçimlerde yüzde 60-70 oranlarında oy almalarını örnek göstererek, “Oy hırsızlığı seçim sandıklarında değil, öncesinde oluşturulan sahte kimliklerle seçmen kütüğünde yapılıyor.” iddiasında bulundu. “Parti olarak herhangi bir ittifaka katılmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna da cevap veren Yılmaz, “Herkes ile oturur görüşürüm ama ittifaklara hayır derim çünkü her iki ittifaka da katılan partiler, bir şekilde Erdoğan’ın adamı oluyor. 6’lı masayı da Erdoğan kurdu. Söz konusu masada,18 aydır insanları oyalayıp, halkı umutlandırdılar. Şimdi de Erdoğan masaya yumruğunu vurup, kurduğu oyunu bozdu.” dedi.

Yenilik Partisi Öztürk Yılmaz seçim Gündem