Pentagon, UFO videoları yayınladı

TAKİP ET

Pentagon Pazartesi günü, ABD donanma pilotlarının tanımlanamayan uçan cisimlerle karşılaştıklarını gösteren üç sınıflandırılmamış video yayınladı.

Pentagon Pazartesi günü, ABD donanma pilotlarının tanımlanamayan uçan cisimlerle karşılaştıklarını gösteren üç sınıflandırılmamış video yayınladı.

Pentagon'un “açıklanamayan hava olaylarını” tasvir ettiği grenli videolar, daha önce sızdırılmıştı ve bazıları uzaylı UFO'lar gösterdiğine inanıyordu .

Pentagon , Savunma Bakanlığı web sitesinde bir açıklamada, "dolaşan görüntülerin gerçek olup olmadığı veya videolarda daha fazla olup olmadığı hakkında halkın yanlış algılarını gidermek için" görüntüleri yayınladığını söyledi. .

“Kapsamlı bir incelemeden sonra bölüm, bu sınıflandırılmamış videoların yetkili sürümünün herhangi bir hassas yetenek veya sistem ortaya koymadığını ve tanımlanamayan hava olaylarının askeri hava sahası ihlallerinin daha sonra soruşturulmasını etkilemediğini belirledi” dedi.

Videolar “2007 ve 2017 yıllarındaki yetkisiz yayınlardan sonra kamu malı olarak yayınlanıyor” diyen açıklamada, “videolarda gözlemlenen hava olaylarının 'tanımlanmamış' olarak nitelendirilmesinin devam ettiğini” sözlerine ekledi.

Üç video kliplerden biri edildi pilotlar 2004 yılında eğitim uçuşları sırasında testere ve 2015 göstermek yayınlanan tarafından New York Times 2017 yılında diğer video Sanatlar Yıldız Akademisi ve Bilim grubu, bir medya ve To tarafından serbest bırakıldı özel bilim organizasyonu.

New York Times'a göre, 2004 videosu Pasifik'te 100 mil uzakta olan bir olayı gösteriyor. İki donanma savaş pilotu, suyun üstünde asılı duran uzun bir nesne buldu. Sonra hızla uçtu. Pilotlardan biri olan Cmdr David Fravor, NYT'ye “Gördüğüm hiçbir şey gibi hızlanmadı” dedi .

2015 videoları gökyüzünde hızla hareket eden nesneleri gösteriyor, bunlardan biri havada dönüyor gibi görünüyor. "Şuna bak dostum!" bir pilot diyor. “Dönüyor!”

Videoların Pentagon tarafından yayınlanması, videoların meşruiyetini arttırıyor ve insanların son zamanlarda dünya dışı kişilerle etkileşime girdiği konusunda daha fazla spekülasyona yol açacak. Donanmanın UFO nişangahlarını bildirmek için kuralları vardır .

Buna yanıt olarak, Nevada'dan gelen eski Senato Demokrat lideri Harry Reid, üç videoyu “yalnızca mevcut araştırma ve malzemelerin yüzeyini çiziyor” 

İşte O videolar

ufo video pentagon ufo videoları