Perinçek, Urfalı Bakan Nebati'ye meydan okudu

TAKİP ET

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, Şanlıurfalı Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'ye sert sözlerle yüklendi. Perinçek, Nebati için 'Amerika'nın mali zaptiyesi' dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, bir televizyon kanalında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin ABD'nin mektubu karşısındaki tavrını eleştirdi.

Bakan Nebati için sert ifadeler kullanan Perinçek, "Hadi bakalım gücün yetiyorsa Nebati sana buradan meydan okuyorum Vatan Partisi Genel Başkanı olarak. Türkiye adına sana meydan okuyorum. Türk Milleti adına meydan okuyorum" diye konuştu.

"Sayın Nebati, Amerika'nın Türkiye'deki mali zaptiyesi" ifadelerini kullanan Perinçek, AK Parti’nin çırpındığını ve bölündüğünü savundu.

Perinçek, "Türkiye, Nebati gibi Amerikan mali zaptiyelerini sırtında taşımayacak. Atacak sırtından. Onunla aynı kaderi paylaşanları da Türkiye sırtından atacak" dedi.

NE DEMİŞTİ?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ABD’den Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ne (TÜSİAD) yapılan "Rusya" uyarısı hakkında değerlendirmede bulunmuş, mektubun endişe yaratmasının anlamsız olduğunu belirtmişti.

BİHA

 

 

 

Nureddin Nebati Doğu Perinçek