Piyasalara Hafta Başı.. Dolar ve Euro Haftaya Nasıl Başladı?

TAKİP ET

Piyasalarda dalgalanmalar devam ediyor. Dolar, euro ve altın dalgalı da olsa TL karşısından değer kazanıyor. Peki, dolar ve euro güne nasıl başladı? Şanlıurfa altın fiyatları nasıl? Detaylar haberimizde…

Son yıllarda ekonomi, Türkiye’de en çok merak edilen ve vatandaşların ilgilendiği konulardan biri haline geldi. Döviz rakamları, borsa, brent petrol fiyatları, faizler derken bu kez seçim ekonomisinin etkileri hissedilmeye başlandı. Peki, dolar bugün ne kadar? Euro haftaya hangi seviyeden başladı?


İstanbul serbest piyasalarında euro haftayı 20,72 seviyesinden açarken, dolar ise 19,19 liradan satışa çıktı.


Doların tam olarak alımı 19,1940 iken satışı ise 19,1960 oldu. Euro ise 20,7200’ten alınırken, satışa ise 20,7220 liradan sunuluyor. Son kapanışta doların satış fiyatı 19,1860 iken, euronun satış fiyatı ise 20,8910 olmuştu.

BORSA HAFTAYA NASIL BAŞLADI
Borsa İstanbul’da da haftanın ilk rakamları belli oldu. BIST 100 endeksi, haftaya 4,812 puanla başladı.

ŞANLIURFA BENZİN FİYATLARI
Vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri de brent petrolün varil fiyatı oluyor. Brent petrolün uluslararası piyasalarda dalgalanması, Türkiye genelinde benzin ve dizel fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Brent petrol varil fiyatı uluslararası piyasalarda an itibariyle 83.90 dolardan işlem görüyor.

Şanlıurfa benzin fiyatları açısından bakıldığında ise litre fiyatı genel olarak 22.13 TL olarak kabul görüyor. Dizel akaryakıtın litresi 31.37 TL ilen, LPG ise 12.4 TL’den satışa sunuluyor. Urfa’nın ilçelerinde benzin ve motorin fiyatları değişiklik gösterebiliyor.

ŞANLIURFA ALTIN FİYATLARI 
Yaz aylarının gelmesi birlikte düğün sezonu da açılmaya başladı. Sezonun açılmasıyla birlikte Urfa altın fiyatları da merak edilen bir diğer konu. Altının ons fiyatı haftaya 1959 dolar seviyelerinden başladı.

Şanlıurfa’da altın fiyatları ise şu şekilde;

Gram Altın: 1208 TL

Çeyrek Altın: 2004 TL

Cumhuriyet Altını: 8204 TL


 

şanlıurfa benzin fiyatları şanlıurfa altın fiyatları şanlıurfa motorin fiyatları