Polsemder İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardımlarına Devam Ediyor

TAKİP ET

Polis Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Dayanışma Derneği (Polsemder) Şanlıurfa ve İlçelerinde 300 aileye kurban eti ve çeşitli yardımlarda bulundu.

Polsemder Şanlıurfa sorumlusu Gülten Türkan Şimşek, yardımcısı Nurhayat Özkesiciler, yaptığı açıklamada, herzaman olduğu gibi bayramda da ihtiyaç sahibi aileleri unutmadık. Arefe gününden başlayarak başta Suruç ve sınır köyler olmak üzere Birecik Şanlıurfa merkez Viranşehir ilçelerinde 300 aileye Kurban dağıtımı haricinde  bayramlık elbise, ayakkabı, çocuklar için oyuncak takı toka şeker ve çikolata dağıtımı yaptık tek hedefimiz ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini güldürmek..

Türkan Gülten Şimşek hedefimize ulaştığımızı düşünüyoruz bizim Şanlıurfa ve bölgesinde yaptığımız çalışmalar ile insanlarımızın polis asker ve devlet sevgisinin daha da arttığını düşünüyorum Bizler en sıkıntılı bölgelerde bile her türlü zorluğa rağmen özveriyle çalışıp onların yüreklerine dokunmaya çalıştığımız için artık halkın polis ve askere sempati hissettiğini fark ettik Çünkü biz polisleri, şehitleri, gazileri temsil ediyoruz Emeği geçen herkese ve tüm hayırsever insalara teşekkür ediyorum şeklinde konuştu

polsemder birecik gülten türkan açar kurban eti dağıtım şanlıurfa