Sahilde mangal yapmak yasak mı? 2017 Nargile semaver yakmak suç mu?

TAKİP ET

Polis Yeşilköy'de mangal yakan onlarca vatandaşın mangalına el koydu.

Polis Yeşilköy'de mangal yakan onlarca vatandaşın mangalına el koydu. Polis ve zabıtanın eş zamanlı operasyonu sonucunda 1 kamyon mangal, nargile ve semaver toplandı.  Valilik kararıyla bölgeye giden ekipler mangal yapılması yasak yerlerde mangal yapanların mangallarını topladı. Çoğu Suriye'li olan insanlardan bazıları ile polis arasında tartışmalar yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, akşam saatlerine yaklaşırken polis ile birlikte sahilde mangal yapan vatandaşlara ani bir bir operasyon yaptı.

SAHİLDE NARGİLE SEMAVER YASAK MI?

Valilik kararıyla mangalcılara, nargilecilere ve semaver yakanlara operasyon düzenledi. Zabıta ekipleri, sadece mangal değil ateşle yanan semaver ve nargileleri de toplayarak belediye ait araçlara koydu. Hafta sonu neredeyse yüz binlerce insan sahillere akın ediyor ve buralarda vakit geçiriyorlar. Bazıları sohbet ederken bazıları mangal yakmayı, semaver ile çay içmeyi oldukça fazla seviyorlar. Yeşilköy'de toplanan mangallardan sonra insanların merak ettiği sorulardan birisi sahilde mangal yakmak, nargile semaver yapmak yasak mı sorusu oldu.

KARTAL PENDİK MALTEPE BOSTANCI TUZLA SAHİLDE MANGAL YAKMAK YASAK MI?

Elbette yasak değil ama bazı sahil kesimlerinde ateşli olan her şey yasaktır. Dolayısıyla sizde bu yerlerde, çim hariç yerlerde mangal yapabilirsiniz. Kartal, Maltepe, Pendik ve Bostancı sahilinde mangal yapmak yasak mı sorusuna da aynı cevabı verebiliriz. İzinli olan yerlerde sizde mangal yapabilirsiniz. Konu ile ilgili yorumları bekliyoruz.
 
 

nargile semaver kartal pendik sahilde mangal yasak mı istanbul