Şampiyonlara Başkan Canpolat'tan Altın Ödülü

TAKİP ET

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda mücadele ederek Türkiye Şampiyonu olan sporcuları tebrik edip altın ile ödüllendirdi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Türkiye Kick Boks Şampiyonasında mücadele ederek Türkiye Şampiyonu olan sporcuları tebrik edip altın ile ödüllendirdi.

Sporcularla bir araya gelen Başkan Canpolat, “Haliliye Belediyesi her zaman olduğu gibi gençlerin ve gençliğin yanında, gençliğe yatırımlarımız devam ediyor.” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Türkiye Kick Boks Şampiyonasından madalyalarla dönen sporcularla bir araya geldi. Ocak ayında Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda ter döken Haliliye Belediyespor bünyesinde yetişen sporcular, katıldıkları müsabakada verdikleri mücadeleyle takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu. 
Şampiyonaya damga vuran 8 sporcu, aldıkları altın madalyalarla Başkan Mehmet Canpolat’ı ziyaret etti. Sporcuları ve antrenörlerini kabul eden Canpolat, gençleri tebrik ederek her zaman sporcunun yanında olduklarını vurguladı. 

SPORCULARA ALTIN HEDİYESİ
Gençleri altın takarak ödüllendiren Başkan Mehmet Canpolat, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Haliliye Belediyesi her zaman olduğu gibi gençlerin ve gençliğin yanında, gençliğe yatırımlarımız devam ediyor. Kick Boksla ilgili olarak değerli Murat Akaltun Hoca’mla birlikte, sporcularımız çalışmalarını sürdürüyor. Gerek Avrupa gerekse dünya müsabakalarında hep birincilikle, hep altın madalyalarla döndüler. Biz de Türkiye Cumhuriyeti’mizin bayrağını, Şanlıurfa’mızı ve Haliliye Belediyemizi gururlandırdıkları için kendilerini ödüllendirdik.”

HEDEF DÜNYA KUPASI
Haliliye Belediyespor Kick Boks Antrenörü Murat Akaltun ise Başkan Mehmet Canpolat’a desteklerinden ötürü teşekkür etti. Hedeflerinin, İstanbul’da düzenlenecek olan müsabakada Dünya Kupasını almak olduğunu belirten Akaltun, “Öncelikle her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat’a çok teşekkür ediyorum. Haliliye Belediyesi Kick Boks Takımı olarak, Şanlıurfa’da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonasında, Haliliye Belediyesi olarak Türkiye Şampiyonu olduk. İnşallah 17 ve 21 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak Dünya Kupası’nda da yine Haliliye Belediyesi olarak hem Şanlıurfa’mızı hem Belediyemizi temsil edip, orada da şampiyon olacağız.” diye konuştu.
 

Şampiyonlara Başkan Canpolat’tan Altın Ödülü Haliliye Belediyesi Mehmet Canpolat Türkiye Kick Boks Şampiyonası Şanlıurfaspor spor haberleri Urfa haberleri