ŞANFED'in logosu hazır, sıra tabelayı asmakta

TAKİP ET

Antalya Şanlıurfalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Uymaz'ın bir süre önce başlattığı Şanlıurfa Federasyonu karma çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Antalya Şanlıurfalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Uymaz’ın bir süre önce başlattığı Şanlıurfa Federasyonu karma çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Başkan Uymaz, “Sesimizin daha gür çıkması için Antalya’daki derneklerle yaptığımız çalışmalar sonucu kurmaya planladığımız Şanlıurfa Dernekleri Federasyonu’nun tabelasını Haziran ayında asacağız inşallah” dedi.

Başkan Mehmet Uymaz, federasyon çalışmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ŞANFED (Şanlıurfa Dernekleri Federasyonu) için logo tasarımını tamamladıklarını ve kurucu üyelerin ve yönetimdeki arkadaşların görüşünü alarak logo için karara vardıklarını söyledi. Uymaz, şöyle devam etti:

“Antalya’da yıllar önce birkaç büyüğümüz tarafından kurulan şehrimize ait dernek, faaliyetlerine daha sonra ara verilmişti. Şanlıurfalıların yoğun bir şekilde yaşadığı Antalya’da memleketimiz adına yeni bir STK kurmamız şart olmuştu. Gönüllü, elini taşın altına koyan hemşehrilerimizle görüşüp, istişare ettik ve Antalya Şanlıurfalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizi hayata geçirdik.

Umduğumuzdan daha fazla bir ilgiyle karşılaştık. Sağ olsunlar, hemşehrilerimiz bizleri yalnız bırakmadılar ve gittiğimiz her yerde yanımızda oldular.  

Aldığımız bu moral ve motivasyonla biz de sadece Antalya merkezle yetinmedik, ilçelerimize temsilcilik verdik şimdi de 12 derneğimizle birlikte federasyon hedefimize ulaşıyoruz.

Bizden desteğini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. ŞANFED’le birlikte Şanlıurfalıların kamuoyunda sesi daha gür çıkacak.”

ŞANFED