Şanlı Takıma Galibiyet Şart Oldu

TAKİP ET

TFF 2. Lig'de Yarın Amedspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Şanlıurfaspor'un sahadan 3 puanla ayrılması şart oldu. Amed Sportif Faaliyetler yönetiminin maç öncesi Şanlıurfaspor taraftarlarını stadyuma almayacaklarını açıklamasının ardından, Sarı-yeşillilerin konaklama için rezervasyon yaptırdığı Diyarbakır'daki otel de temsilcimizin rezervasyonunu bozduğunu bildirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig  Beyaz Grupta lider konumda bulunan Şanlıurfaspor, ligin 22. haftasından deplasmanda Amedspor ile karşı karşıya gelecek. Amedspor yönetimi güvenliğini bahane ederek sarı-yeşilli taraftarları stadyuma almayacağını duyurdu. Maça bir gün kala Şanlıurfaspor Kulübü, maç için gidecekleri Diyarbakır'da konaklayacakları otelin rezervasyonlarını "Aşırı baskı ve tehdit var" denilerek iptal edildiğini duyurması tepkilere neden oldu. Şanlıurfaspor, konuyla ilgili “Diyarbakır Anemon otel yönetimini ve tehdit ve baskılarıyla rezervasyonumuzu iptal ettiren her bir bileşeni kınıyor ve kamuoyunun takdirine bırakıyoruz" açıklamasında bulundu. 

 

EN İYİ CEVAP SAHADAN 3 PUANLA AYRILMAK

Ligde liderliğini sürdüren ve bu yıl mutlak şampiyonluk hedefleyen Şanlıurfaspor’a karşı ligde liderlik takibini sürdüren Amedspor’un maç öncesi temsilcimize karşı aldığı sportmenlik dışı tavır taraftarlarımızdan da tepki  görsede rakibe en iyi cevabın Şanlıurfaspor’un sahadan 3 puanla ayrılması olacağı ifade ediliyor.

 

KAYNAK: HABER ŞANLIURFA.NET

(Bu haber kaynak gösterilmeden ve haberin linki verilmeden paylaşılamaz. https://www.habersanliurfa.net/ )

 

 

ŞANLIURFASPOR AMEDSPOR TFF TFF. 2 LİG BEYAZ GRUP ŞANLIURFA DİYARBAKIR