Şanlıurfa Akaryakıt Fiyatları (10 Mayıs 2023)

TAKİP ET

Benzin ve motorine yapılan zamların ardından fiyatlar bir kez daha değişti. Peki, bugün herhangi bir zam bekleniyor mu? Şanlıurfa'da benzin fiyatları ne kadar? İndirim gelecek mi? Urfa mazot fiyatlarında son durum nedir? İşte tüm cevaplar.

Brent petrolde yaşanan dalgalanmalar, Türkiye’de akaryakıt fiyatlarına doğrudan etki ediyor. Benzin ve motorine yapılan ardı ardına indirimlerin ardından dün gece yarısından itibaren bir kez daha zam yansımıştı. Bugün akaryakıt fiyatları konusunda herhangi bir indirim ya da zam beklenmiyor. Peki, benzin fiyatları Şanlıurfa kent merkezinde ne kadar?

ŞANLIURFA BENZİN FİYATLARI

Benzinin litresi bugün Urfa kent merkezinde 20.6 liradan satışa sunuluyor. Benzinin en pahalı kullanıldığı Akçakale ve Halfeti’de ise bu fiyat 20.62 liraya çıkıyor. Bunun yanı sıra benzinin en ucuz kullanan Birecik’te ise fiyat 20.52 lira olarak belirlenmiş durumda.

ŞANLIURFA MAZOT FİYATLARI

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte çiftçiler de traktörleri çalıştırmaya başladı. Bu dönemde en çok merak edilen konulardan biri de “Urfa mazot fiyatları kent merkezinde ne kadar oldu” sorusu. Urfa mazot fiyatları kent merkezinde bugün 19.49 lira bandında seyrediyor. Benzin ve mazot fiyatları istasyona bağlı olarak bazı değişiklikler gösterebiliyor.

Mazotu en pahalı kullanan ilçeler Akçakale ve Halfeti’de fiyatları 19.51 lira. En ucuz kullanan ilçe olan Birecik’te ise fiyatları 19.41 lira bandında seyrediyor.

ŞANLIURFA LPG FİYATLARI

LPG fiyatları Urfa kent merkezinde merak edilen konulardan bir diğeri konumunda yer alıyor. Otogaz, il ve ilçe fark etmeksizin aynı fiyattan satışa sunuluyor. Bugün Urfa’da LPG fiyatları 10.77 lira seviyelerinde seyrediyor.

SİVEREK AKARYAKIT FİYATLARI

Urfa’nın en kalabalık ilçelerinden biri olan Siverek’te akaryakıt fiyatları arama motorlarında en çok aranan sorulardan biri konumunda yer alıyor. Siverek’te benzin fiyatları ve motorin fiyatları ise şu şekilde;

Siverek benzin fiyatları: 20.6 lira

Siverek mazot fiyatları: 19.49 lira

Siverek LPG fiyatları: 10.77 lira

BRENT PETROL NE KADAR?

Geçtiğimiz haftanın son iki gününde değer kazanan brent petrol, bu hafta görece olarak yatay bir seyir izliyor. Brent petrol bugüne hafif bir düşüşle başladı. Uluslararası piyasalarda brent petrolün satış fiyatı bu sabah 76,98 dolar bandında seyrediyor.