Şanlıurfa Akaryakıt Fiyatları (11 Mayıs 2023)

TAKİP ET

Brent petrolde yaşanan dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarını etkileyen temel faktörlerden biri. Peki, bugün Şanlıurfa'da benzin fiyatları ne kadar? Şanlıurfa mazot fiyatlarında indirim var mı? Şanlıurfa LPG fiyatları bugün nasıl? İşte yanıtlar.

Akaryakıt fiyatları, birçok farklı etkene bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. Bunların başında ise brent petrol fiyatları ve döviz rakamları geliyor. Son günlerde sürekli olarak indirim ve zam haberleri geliyor. Peki, bugün benzin fiyatları Şanlıurfa kent merkezinde ne kadar? Mazota zam geldi mi? 

ŞANLIURFA BENZİN FİYATLARI

Benzin fiyatları Şanlıurfa kent merkezinde bugün 20.6 liradan satışa sunuluyor. Benzin, ilçelere göre farklılık gösterebiliyor. Siverek benzin fiyatları da bugün 20.6 lira bandında. Benzinin en ucuz olduğu Birecik’te ise fiyat 20.52 lira seviyesinde.

ŞANLIURFA MAZOT FİYATLARI

Mazot fiyatları Şanlıurfa çiftçileri tarafından çokça merak ediliyor. Bunun yanı sıra dizel araç kullanan vatandaşlar da mazota zam ya da indirim var mı diye merak ediyor. Bugün mazota herhangi bir indirim ya da zam olmayacak. Şanlıurfa’da mazot fiyatları ise bugün 19.49 lira bandında seyrediyor.

Siverek mazot fiyatları bugün 19.49 lira seviyesinde. Birecik’te ise fiyatlar 19.41 liradan satışa sunuluyor.

ŞANLIURFA LPG FİYATLARI

LPG fiyatları ise tüm kent genelinde aynı fiyattan satışa sunuluyor. Bugün LPG fiyatları Şanlıurfa kentinde 10.77 lira bandında seyrediyor.

Urfa akaryakıt fiyatları, istasyondan istasyona kar marjı gibi sebeplerle değişiklik gösterebiliyor.