Şanlıurfa Akaryakıt Fiyatları (12 Mayıs 2023)

TAKİP ET

Şanlıurfa'da benzin fiyatları ve motorin fiyatları, brent petrol ve döviz rakamlarına bağlı olarak birkaç günde bir değişiyor. Peki, bugün benzin fiyatları Şanlıurfa kent merkezinde ne kadar? Şanlıurfa mazot fiyatlarına zam var mı? Şanlıurfa LPG fiyatları nasıl? İşte Şanlıurfa'da akaryakıt fiyatları…

Geçtiğimiz hafta benzin ve motorine gelen ardı ardına indirimlerin ardından, önceki gece yeniden zam yansıtılmıştı. Zamların ardından fiyatlar merak konusu oldu. Şanlıurfa’da mazot fiyatları ve benzin fiyatlarına bugün herhangi bir zam ya da indirim beklenmiyor. Brent petrolde ise dalgalanmalar devam ediyor.

İşte bugünkü Şanlıurfa akaryakıt fiyatlarının son durumu…

ŞANLIURFA BENZİN FİYATLARI

Benzin fiyatları Şanlıurfa kent merkezinde bugün 20.6 liradan satışa sunuluyor. Benzin fiyatlarında istasyonların kar marjlarına bağlı olarak değişiklikler yaşanabiliyor. Yine benzin fiyatları Urfa ilçelerinde de farklı fiyatlara sahip. Akçakale’de 20.62 lira olan benzin, Birecik’te ise 20.52 liradan satılıyor. Siverek benzin fiyatı ise 20.6 liradan satışta.

ŞANLIURFA MAZOT FİYATLARI

Mazot fiyatları Şanlıurfa kent merkezinde bugün 19.49 lira seviyelerinde. Mazot fiyatları da tıpkı benzin fiyatları gibi ilçeden ilçeye farklılık gösterebiliyor. Akçakale’de 19.51 liradan satılan mazot, Birecik’te ise 19.41 lira seviyelerinde. Siverek mazot fiyatı ise 19.49 liralık fiyatıyla kent merkeziyle aynı rakamlara sahip.

ŞANLIURFA LPG FİYATLARI

LPG fiyatları Şanlıurfa kent genelinde aynı fiyattan satışa sunuluyor. Bununla birlikte istasyonlara bağlı olarak bazı ufak değişiklikler yaşanabiliyor. Lojistik süreçler ve kar marjı gibi faktörler fiyatların farklılaşmasına neden olabiliyor. Bugün Urfa’da LPG fiyatları 10.77 lira seviyelerinde. LPG, benzin ve motorinden farklı olarak tüm kent genelinde aynı fiyata sahip.

BRENT PETROL BUGÜN NE KADAR?

Brent petrol fiyatları, pompaya yansıyan rakamlarda en önemli etkenlerden biri konumunda yer alıyor. Brent petrol uluslararası piyasalarda son bir aydır dalgalı bir düşüş eğrisi izliyor. Haftaya yükselişle başlayan brent petrol, son birkaç gündür yeniden düşüşe geçti. Brent petrol uluslararası piyasalarda bu sabah 74,35 dolardan satışa sunuluyor. Geçtiğimiz hafta cuma günü kapanışını 75.3 dolardan yapan brent petrol, bu hafta düşüş yaşıyor.