Şanlıurfa Akaryakıt Fiyatları (27 Nisan 2023)

TAKİP ET

Brent petrolde yaşanan düşüşlerin ardından, benzin ve motorine indirimler peşi peşine gelmişti. Peki, Şanlıurfa benzin fiyatları bugün ne kadar? Benzine zam ya da indirim gelecek mi? Yanıtlar haberimizde.

Brent petrolde yaşanan düşüşler sonrasında geçtiğimiz günlerde benzin ve motorine indirim gelmişti. Çifte indirimden birkaç gün sonra ise motorine bir kez daha indirim geldi. Brent petrolün varil fiyatı uluslararası piyasalarda düşmeye devam ediyor. Brent petrol bugün 78 dolar bandında satışa sunuluyor.

Brent petrolde düşüşler devam etse de, akaryakıt fiyatlarına ilişkin şimdilik herhangi bir karar açıklanmadı. Bugün benzine zam ya da indirim beklenmiyor. Aynı şekilde motorin ve otogaza da indirim ya da zam gelmesi beklenmiyor.

ŞANLIURFA BENZİN FİYATI

Benzin fiyatları Urfa il merkezinde bugün 22.03 lira olarak belirlenmiş durumda. Şanlıurfa’da en ucuz benzini Birecikliler kullanıyor. Birecik’te benzin fiyatı 21.91 lira. En pahalı benzini ise Halfetililer ve Akçakaleliler kullanıyor. Bu iki ilçede ise benzin 22.05 liradan satışa sunuluyor.

Benzin fiyatları lojistik maliyetleri, kar marjı gibi kriterlere bağlı olarak istasyondan istasyona fiyat farklılıkları taşıyabiliyor.

ŞANLIURFA MAZOT FİYATI

Mazot fiyatı Şanlıurfa kent merkezinde bugün litresi 20.61 lira olarak belirlenmiş durumda. Tıpkı benzinde olduğu gibi mazotta da en ucuzu Birecik, en pahalısını ise Halfeti ve Akçakale kullanıyor. Birecik’te mazot 20.49 lira iken, Akçakale ve Halfeti ise 20.63 liradan satışa sunuluyor.

ŞANLIURFA OTOGAZ FİYATI

Otogaz fiyatları, benzin ve mazotun aksine kent merkezinde ve ilçelerde sabit fiyattan satışa sunuluyor. Şanlıurfa LPG fiyatı bugün 10.55 lira bandından satışa sunuluyor.