Şanlıurfa Akaryakıt Fiyatları (3 Mayıs 2023)

TAKİP ET

Motorine gelen indirimlerin ardından gözler pompada litre fiyatına dönmüş durumda. Bugün ise bir akaryakıt grubuna daha indirim bekleniyor. Peki, Şanlıurfa benzin fiyatları ne kadar? Şanlıurfa mazot fiyatları ne kadar? İndirim hangi gruba gelecek? İşte yanıtlar.

Motorin ve benzinde yapılan peş peşe indirimlerin ardından vatandaşın yüzü gülmeye başladı. Bugün motorine 59 kuruşluk daha indirim yansıdı. 4 Mayıs Perşembe gününden itibaren motorine yeni bir indirim gelmesi bekleniyor. İndirim miktarının ise bu sefer 1 lira 30 kuruş olacağı tahmin ediliyor. Peki, mazot fiyatları Şanlıurfa kent merkezinde bugün ne kadar? Benzin Urfa’da kaça satılıyor?

ŞANLIURFA BENZİN FİYATLARI

Geçtiğimiz hafta benzine ardı ardına iki kez indirim gelmiştir. Bugün benzin fiyatları Şanlıurfa kent merkezinde 21.2 liradan satışa sunuluyor. Bu fiyat Birecik’te 21.09 TL iken Akçakale ve Halfeti’de ise 21.22 TL olarak belirlenmiş durumda.

ŞANLIURFA MAZOT FİYATLARI

Mazot fiyatları Şanlıurfa kent genelinde en çok merak edilen konuların başında geliyor. Özellikle çiftçiler tarafından Urfa mazot fiyatları arama motorlarında sıklıkla aranan konuların başında geliyor. Mazot fiyatlarına bugün 59 kuruşluk indirim yansıtılmıştı. Bu gece yarısından itibaren bir indirim daha gelmesi ve fiyatların 1 lira 30 kuruş daha düşmesi bekleniyor.

Mazot fiyatları Urfa kent merkezinde bugün 20.6 liradan satışa sunuluyor. Halfeti ve Akçakale’de 20.62 lira olan mazot, Birecik’te ise 20.49 lira bandından satışta.

ŞANLIURFA LPG FİYATLARI

Benzin ve motorin fiyatlarına yapılan ardı ardına indirimler sonrasında otogaz kullananların gözü kulağı indirim haberinde. Buna karşın otogaza bugün herhangi bir indirim yapılması beklenmiyor. Otogaz, benzin ve motorinden farklı olarak Urfa kent merkezi ve tüm ilçelerinde aynı fiyattan satışa sunuluyor. 

LPG fiyatı Şanlıurfa kent genelinde bugün 10.77 lira olarak belirlenmiş durumda. 

BRENT PETROL FİYATLARI

Brent petrol fiyatları, Türkiye’de benzin ve motorin fiyatlarının belirlenmesi noktasında başlıca önemi olan iki konudan biri olarak karşımıza çıkıyor. Fiyatların belirlenmesinde bir diğer konu ise döviz fiyatları.

Brent petrolün varili bugün uluslararası piyasalarda 75,44 dolardan satışa sunuluyor. Brent petrolde 12 Nisan’da başlayan düşüş eğilimi dalgalı da olsa devam ediyor.

Şanlıurfa benzin fiyatları