Şanlıurfa Akaryakıt Fiyatları (5 Mayıs 2023)

TAKİP ET

Motorin ve benzine gelen indirimlerin ardından vatandaşlar akaryakıt fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Şanlıurfa benzin fiyatları ne kadar? Şanlıurfa mazot fiyatları ne kadar oldu? Benzine indirim var mı? Şanlıurfa LPG fiyatları bugün nasıl? İşte cevaplar.

Brent petrolde yaşanan düşüşler, benzin ve motorinde pompaya indirim olarak yansıdı. Motorine gelen 49 kuruşluk indirim bugün pompa satış fiyatlarına yansıdı. Yarından itibaren ise benzine 1 lira 6 kuruş indirim bekleniyor. LPG fiyatlarında ise bugün herhangi bir değişim beklenmiyor.

ŞANLIURFA BENZİN FİYATLARI

Benzin fiyatları Şanlıurfa kent merkezinde bugün 21.2 lira bandında seyrediyor. Bu gece yarısından itibaren benzine indirim gelmesi ve fiyatların değişmesi bekleniyor. Birecik’te benzin 20.09 lira ile Urfa’nın en ucuzu iken, Akçakale ve Halfeti’de ise Urfa’nın en pahalı benzini 21.22 liradan satılıyor.

ŞANLIURFA MAZOT FİYATLARI

Mazot fiyatları Şanlıurfa kent merkezinde bugün 18.83 lira olarak belirlendi. Motorin grubuna gelen ardı ardına indirimler vatandaşı sevindirdi. Özellikle bahar aylarının gelmesiyle birlikte dizel araç kullanan çiftçiler durumdan oldukça memnunlar.

Birecik’te mazot fiyatı 18.72 lira. Akçakale ve Halfeti’de ise 18.85 lira olarak belirlenmiş durumda.

ŞANLIURFA LPG FİYATLARI

Benzin ve motorine peş peşe indirimler gelirken LPG fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik beklenmiyor. LPG fiyatları Şanlıurfa’da benzin ve motorinin aksine tüm ilçelerde aynı rakama sahip. Buna göre Şanlıurfa otogaz fiyatları 10.77 lira bandında seyrediyor.

BRENT PETROL NE KADAR?

Birkaç gün öncesinde 72 dolara kadar düşen brent petrol, dünden bu yana yatay bir seyir izliyor. Brent petrolün uluslararası piyasalarda varili şu anda 73 dolar bandında seyrediyor. Brent petrolde yaşanan değişimler, benzin ve motorinin satış fiyatını doğrudan etkiliyor.

Şanlıurfa akaryakıt fiyatları