Şanlıurfa Akaryakıt Fiyatları (8 Mayıs 2023)

TAKİP ET

Benzin ve motorine ardı ardına gelen indirimlerin ardından, bu geceden itibaren geçerli olmak üzere yine zam gelecek. Peki, Şanlıurfa benzin fiyatları ne kadar? Şanlıurfa mazot fiyatları zammın ardından ne kadar olacak? Şanlıurfa LPG fiyatlarında değişiklik var mı? İşte yanıtlar.

Brent petrol fiyatlarının uluslararası piyasalarda geçtiğimiz aydan beri düşmesi, Türkiye’de benzin ve motorin fiyatlarının da aşağıya çekilmesine neden olmuştu. Bugün ise yeniden zam kararı geldi. Bu geceden itibaren geçerli olacak zam kararına göre benzine litre başına 43, motorine ise litre başına 66 kuruş zam gelecek. Peki, bugün Şanlıurfa’da benzin ne kadar? Urfa mazot fiyatları yarın nasıl olacak?

ŞANLIURFA BENZİN FİYATLARI

Benzin fiyatları Urfa kent merkezinde bugün 20.17 lira olarak belirlenmiş durumda. Akçakale ve Halfeti’de 20.19 kuruşa satılan benzin, Birecik’te ise 20.08 lira bandında seyrediyor. Benzine gelecek zammın ardından yarın fiyatların kent merkezinde 20.60 lirayı bulması bekleniyor.

ŞANLIURFA MAZOT FİYATLARI

Mazot fiyatları Şanlıurfa kent merkezi ve kırsalda özellikle çiftçileri ilgilendiriyor. Mazot fiyatları Urfa kent merkezinde bugün 18.83 lira bandında seyrediyor. Benzin ve mazotu en pahalı kullanan ilçeler olan Akçakale ve Halfeti’de mazot 18.85 lira iken, en ucuz kullanan ilçe Birecik’te ise 18.74 liradan satılıyor.

Urfa mazot fiyatlarının bu gece yapılacak olan zammın ardından 19.49 lira olması bekleniyor.

ŞANLIURFA LPG FİYATLARI

Urfa LPG fiyatlarında ise bugün herhangi bir değişiklik beklenmiyor. LPG fiyatları benzin ve motorinin aksine il genelinde aynı fiyattan satışa sunuluyor. Bugün LPG fiyatları Şanlıurfa kent genelinde 10.77 lira seviyelerinden satışa sunuluyor.

Şanlıurfa akaryakıt fiyatları, istasyondan istasyona kar marjı ve lojistik mesafeler gibi sebeplerle değişiklik gösteriyor. 

BRENT PETROL FİYATLARI

Geçtiğimiz cuma gününü yükselişle kapatan brent petrol, bu haftaya yatay bir seyirle başladı. Brent petrolün uluslararası piyasalardaki varil fiyatı bu sabah 75,96 dolar seviyelerinde seyrediyor.

Şanlıurfa benzin fiyatları