Şanlıurfa Akaryakıt Fiyatları (9 Mayıs 2023)

TAKİP ET

Benzin ve motorine ardı ardına gelen indirimlerin ardından dün gece yeniden zam geldi. Zamlı fiyatlar dün gece yarısından itibaren pompaya yansıdı. Peki, Şanlıurfa benzin fiyatları ne kadar? Şanlıurfa mazot fiyatları kent merkezinde nasıl? Şanlıurfa LPG fiyatlarına zam geldi mi? İşte yanıtlar.

Şanlıurfa akaryakıt fiyatlarında dün geceden itibaren zam yansıdı. Benzin ve motorine gelen zamların ardından fiyatlar da değişti. Benzine 43 kuruş zam gelirken, motorin ise 6 kuruş arttı. Peki, zamların ardından Şanlıurfa’da benzin fiyatları ve motorin fiyatları nasıl oldu? İşte yanıtlar.

ŞANLIURFA BENZİN FİYATLARI

Brent petrolde yaşanan değişikliklerin ardından benzin ve motorine zam geldi. Benzine gelen 43 kuruşluk zam pompaya yansıdı. Benzin fiyatı Şanlıurfa kent merkezinde 20.6 lira oldu. Benzini en pahalı kullanan Akçakale ve Halfeti’de benzin fiyatı 20.62 lira iken, en ucuz kullanan Birecik’te ise 20.52 lira oldu.

ŞANLIURFA MAZOT FİYATLARI

Dün gece yansıyan zamların ardından Urfa mazot fiyatları da değişti. Bugün mazot fiyatları Şanlıurfa kent merkezinde 19.49 lira bandında seyrediyor. Özellikle çiftçiler tarafından merak edilen mazot fiyatları, Birecik’te 19.41 lira iken, Halfeti ve Akçakale’de ise 19.51 lira.

ŞANLIURFA LPG FİYATLARI

LPG fiyatları Şanlıurfa kentinin genelinde aynı rakama satışa sunuluyor. Otogaz fiyatı Şanlıurfa kent merkezi ve ilçeleri fark etmeksizin aynı fiyattan satılıyor. LPG fiyatlarına bugün herhangi bir zam ya da indirim beklenmiyor. Urfa LPG fiyatları bugün 10.77 liradan satışa sunuluyor.

BRENT PETROL FİYATLARI

Geçtiğimiz hafta perşembe gününden beri yükselişe geçen brent petrol fiyatları, bugüne düşüşle başladı. Brent petrolün fiyatları, benzin ve motorindeki indirim ve artışları belirleyen temel faktörlerden biri. Brent petrolün bugün uluslararası piyasalarda varili 76,39 dolardan satışa sunuluyor.

Şanlıurfa benzin fiyatları Şanlıurfa mazot fiyatları