Şanlıurfa Akaryakıt Fiyatları Bugün Ne Kadar? (18 Nisan)

TAKİP ET

Türk lirasının değer kaybı ve uluslararası piyasalardaki dengesizlikler akaryakıt fiyatlarına doğrudan yansımaktadır. Brent petrolün varil fiyatı, OPEC kararları, dolar kuru gibi faktörler nedeniyle akaryakıta haftada birkaç kez zam gelebiliyor. Peki, benzine bugün zam var mı? Akaryakıt fiyatları Şanlıurfa'da nasıl? İşte cevaplar.

Özellikle araç sahibi olan vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri de benzin, motorin ve otogaz fiyatları. Aracınız olmasa dahi, akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar nakliye giderlerine yansıdığı için birçok farklı ürüne zam gelmesi de kaçınılmaz olmaktadır.
Peki, benzine bugün zam var mı? Şanlıurfa mazot fiyatları ne kadar? Otogaza ne zaman zam bekleniyor?

ŞANLIURFA BENZİN FİYATLARI

Benzin fiyatları Şanlıurfa kent merkezinde bugün 23.23 lira olarak belirlenmiş durumda. Benzine son olarak 5 Nisan’da 1.12 liralık zam gelmişti. Bugün benzine herhangi bir zam yapılması beklenmiyor.

Akaryakıt fiyatları ilçelere göre değişiklik gösterebilmektedir. Akçakale benzin fiyatı 23.26 lira iken, Birecik benzin fiyatı ise 23.12 liradan satışa sunuluyor. Urfa’da benzini en pahalı Akçakale ve Halfeti ilçeleri kullanıyor. En ucuz ise Birecik ilçesi kullanıyor.

ŞANLIURFA MAZOT FİYATLARI

Dizel araç kullananlar ise benzinden çok mazot fiyatlarını merak ediyor. Motorine bir hafta önce yapılan 67 kuruşluk zamın ardından bugün herhangi bir zam beklenmiyor. Motorin özellikle çiftçiler tarafından çok merak ediliyor. Hasat mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte birçok çiftçi traktörü için alacağı motorin fiyatlarına indirim gelmesini bekliyor.

Mazot fiyatı Şanlıurfa kent merkezinde 21.98 lira. Mazotu en ucuz kullanan ilçe ise yine Birecik olarak dikkat çekiyor. Birecik’te mazot fiyatları 21.87 lira olarak belirlenmiş durumda. En pahalı mazot kullanan ilçeler ise yine Akçakale ve Halfeti. Bu ilçelerde mazotun litre fiyatı ise 22.01 lira olarak dikkat çekiyor.

ŞANLIURFA OTOGAZ FİYATLARI

Benzin ve motorine göre otogaz fiyatlarında en büyük farklılık, kent merkezi ve ilçelerde fiyatlarının değişmemesi olarak dikkat çekiyor. Otogaza son olarak 30 Mart tarihinde 29  kuruşluk bir zam yansımıştı. Şanlıurfa LPG fiyatları ise tüm il genelinde geçerli olmak üzere 10.55 liradan satışa sunuluyor.

Akaryakıt fiyatları Şanlıurfa’da firmalara göre ufak bazı değişiklikler gösterebiliyor.
 

Şanlıurfa akaryakıt fiyatları Şanlıurfa benzin fiyatları Şanlıurfa mazot fiyatları