Şanlıurfa Akaryakıt Fiyatları Ne Kadar? (24 Nisan 2023)

TAKİP ET

21 Nisan'da motorine ve benzine indirim gelmişti. Peki, başka indirim bekleniyor mu? Benzine zam gelecek mi? Şanlıurfa benzin fiyatları ne kadar? Şanlıurfa mazot fiyatlarına zam gelecek mi? İşte Urfa akaryakıt fiyatlarında son durum.

21 Nisan tarihinde benzin fiyatlarına 1 lira 21 kuruş, motorin fiyatlarına ise 0,91 indirim gelmişti. Akaryakıt fiyatlarını etkileyen başlıca faktörlerden biri de brent petrolde yaşanan değişimler. Küresel resesyon endişesini başlamasıyla brent petrol fiyatlarında da düşüş yaşanıyor. Bu düşüş sayesinde motorin ve benzine çifte indirim gelmişti. Sektör kaynaklarına göre motorin fiyatlarına bir kez daha indirim gelmesi bekleniyor. İşte 24 Nisan 2023 Şanlıurfa benzin ve motorin fiyatlarında son durum.

ŞANLIURFA BENZİN FİYATLARI NE KADAR?

21 Nisan’da gelen 1 lira 21 kuruşluk indirimin ardından benzin fiyatları Urfa’da merak edilen konulardan biri haline geldi. Urfa benzin fiyatları kent merkezinde 22.02 lira olarak belirlenmiş durumda. Bu rakam Birecik’te 21.91 liraya kadar düşüş gösteriyor. Halfeti ve Akçakale’de ise benzin fiyatları 22.05 liraya kadar çıkabiliyor. 

Urfa benzin fiyatları açısından bugün herhangi bir zam ya da indirim olması beklenmiyor.

ŞANLIURFA MAZOT FİYATLARI NE KADAR?

Mazot fiyatları Şanlıurfa’da en çok merak edilen konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle çiftçiler tarafından merak edilen mazot fiyatlarında 25 Nisan Salı günü itibariyle indirim bekleniyor. İndirimin 0,47 lira olacağı düşünülüyor. 

Mazot fiyatları Urfa’da 21.07 liradan satışa sunuluyor. İndirimin ardından fiyatların 20.60 liraya düşmesi bekleniyor. Tıpkı benzinde olduğu gibi mazot fiyatları da ilçeden ilçeye farklılık gösteriyor. Mazot fiyatları Şanlıurfa’dan en ucuz Birecik’te en pahalı ise Akçakale ve Halfeti’de satılıyor. Birecik’te bugün mazot fiyatı 20.96 TL iken, Halfeti ve Akçakale’de ise 21.1 TL’den satışa sunuluyor.

ŞANLIURFA LPG FİYATLARI

Şanlıurfa otogaz fiyatları vatandaşlar tarafından merak edilen bir diğer konu. Aracında LPG sistemi bulunan vatandaşlar, otogazda indirim ya da zam olup olmadığını merak ediyor. Bugün otogaza herhangi bir zam ya da indirim beklenmiyor.

Urfa otogaz fiyatları 10.55 liradan satışa sunuluyor. Benzin ve motorinin aksine otogaz fiyatları tüm ilçeler için aynı fiyattan satılıyor.

Şanlıurfa LPG fiyatları Şanlıurfa benzin fiyatları Şanlıurfa motorin fiyatları