Şanlıurfa Altın Fiyatları (1 Mayıs 2023)

TAKİP ET

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta cuma günü yaşadığı yükselişin ardından bu haftaya düşüşle başladı. Peki, Şanlıurfa altın fiyatları bugün nasıl? Çeyrek altın fiyatları da düşüşte mi? İşte tüm yanıtlar.

Şanlıurfa’da özellikle binlerce küçük yatırımcının en çok merak ettiği sorulardan biri de altın fiyatlarının ne kadar olduğu. Şanlıurfa’da altın fiyatları geçtiğimiz haftayı yükselişle kapatmıştı. Bugün ise altın haftaya düşüşle başladı. Peki, Şanlıurfa altın fiyatları bugün nasıl? Şanlıurfa gram altın fiyatları ve çeyrek altın fiyatlarında düşüş var mı?

ŞANLIURFA ALTIN FİYATLARI

Altının ons fiyatı bugün bin 980 liradan işlem görüyor. Külçe altın ise serbest piyasalarda 66 bin 800 dolardan satışa sunuluyor. Küçük yatırımcılar ise özellikle gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatlarını merak ediyor.

ŞANLIURFA GRAM ALTIN FİYATLARI

Gram altın fiyatı Şanlıurfa’da bugün bin 238 liradan satışa sunuluyor. Yarım altından sonra güne en çok kayıpla başlayan gram altın oldu.

ŞANLIURFA ÇEYREK ALTIN FİYATLARI

Çeyrek altın, diğerlerine oranla bugüne kazançla başlayanlar arasında. Çeyrek altın fiyatları Şanlıurfa için bugün 2 bin 294 liradan satışa sunuluyor. Çeyrek altının alış fiyatı ise 2 bin 247 lira.

ŞANLIURFA YARIM ALTIN FİYATLARI

Yarım altın fiyatları Şanlıurfa için en çok değer kaybını yaşayan seçeneklerden biri olarak öne çıkıyor. yarım altının satış fiyatları bugün 4 bin 573 olarak belirlenmiş durumda. Alış fiyatları ise 4 bin 479 lira.

ŞANLIURFA TAM ALTIN FİYATLARI

Şanlıurfa canlı altın fiyatları arasında değer kazananlardan biri de tam altın. Tam altın bugün 8 bin 879 liradan satışa sunuluyor. Tam altının alışı ise 8 bin 700 liradan yapılıyor.

ŞANLIURFA ALTIN FİYATLARINDA BUGÜN

Urfa altın fiyatlarında bugün diğer seçeneklerin satışı ise şu rakamlara sahip;

Cumhuriyet altını: 9 bin 34 lira

Reşat altını: 9 bin 66 lira

Kulplu Reşat altını: 9 bin 69 lira

Ata altını: 9 bin 206 lira.

ŞANLIURFA BİLEZİK FİYATLARI

Altın fiyatları Urfa kent merkezinde kuyumculara göre değişiklik gösterebiliyor. Bununla birlikte serbest piyasalarda 22 ayar altın fiyatı Şanlıurfa için bin 257 lira olarak belirlenmiş durumda. 22 ayar altının alış fiyatı ise bin 240 lira.

14 AYAR ALTIN ŞANLIURFA FİYATLARI

14 ayar altın: 902 lira

18 ayar altın: 904 lira

22 ayar altın: 1316 lira.
 

Şanlıurfa altın fiyatları