Şanlıurfa Altın Fiyatları (10 Mayıs 2023)

TAKİP ET

Haftanın ilk iki gününde değer kazanmaya devam eden altın, bu sabaha görece olarak yatay ve sakin başladı. Özellikle küçük yatırımcıları ilgilendiren altın çeşitlerinde ise kısmı düşüşler yaşanıyor. Peki, Şanlıurfa'da altın fiyatları nasıl? Şanlıurfa 22 ayar altın bugün ne kadar? İşte Şanlıurfa canlı altın fiyatları.

Son dönemde yükseliş trendi yakalayan altın, dalgalı bir seyirde de olsa bu trende devam ediyor. Altın fiyatları, haftanın ilk iki gününde de değer kazanmaya devam etti. Altının ons fiyatı bugün 2 bin 28 lira bandında seyrediyor. Gremse altın 22 bin 860 lirayken, külçe altın ise 67 bin 550 dolardan satışa sunuluyor.

Peki, küçük yatırımcıları ilgilendiren altında durum nasıl? İşte Şanlıurfa canlı altın fiyatları.

ŞANLIURFA GRAM ALTIN FİYATLARI

Gram altın küçük yatırımcıların en çok merak ettiği konuların başında geliyor. Bu küçük yatırım aracı, çok sık bir şekilde el değiştiriyor. Gram altın fiyatı Şanlıurfa kuyumcularında bugün bin 273 liradan satışa sunuluyor.

ŞANLIURFA ÇEYREK ALTIN FİYATLARI

Çeyrek altın Urfa kentinde en çok merak edilen altın çeşitlerinden biri konumunda yer alıyor. Hem yatırım amacıyla hem de düğünlerde takı olarak kullanılmak üzere çeyrek altına sıklıkla başvuruluyor. Çeyrek altın Şanlıurfa kuyumcularında bugün 2 bin 315 liradan satışa sunuluyor.

ŞANLIURFA TAM ALTIN FİYATLARI

Şanlıurfa yarım altın fiyatları bugün 4 bin 658 lira bandında seyrediyor. Tam altın seçeneklerinin fiyatları ise şu şekilde;

Tam Altın: 9 bin 116 lira

Cumhuriyet Altını: 9 bin 403 lira

Ata Altını: 9 bin 451 lira

Reşat Altını: 9 bin 435 lira

Kulplu Reşat Altını: 9 bin 438 lira

ŞANLIURFA 22 AYAR ALTIN FİYATLARI

Urfa 22 ayar altın fiyatları bugün bin 346 liradan satışa sunuluyor. 14 ayar altın 924 lira iken, 18 ayar altın ise 929 lira bandında seyrediyor. 22 ayar bilezik Şanlıurfa kuyumcularında bugün bin 288 liradan satışta.

Tüm bu rakamlar kuyumcudan kuyumcuya değişiklik gösterebiliyor. Altın satın almadan önce iyi bir piyasa araştırması yapmak, farklı noktalardaki kuyumcuların fiyatlarını incelemek daha fazla kar etmenizi sağlayabilir.