Şanlıurfa Altın Fiyatları (3 Mayıs 2023)

TAKİP ET

Dün ciddi bir yükseliş eğilimi yakalayan altın fiyatları Şanlıurfa'da bugün güne görece olarak yatay bir seyirle başladı. Peki, altın fiyatları Urfa'da ne kadar? Şanlıurfa gram altın ve çeyrek fiyatları bugün nasıl? İşte cevaplar.

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ediyor. Dün altın ciddi bir yükseliş eğilimi içerisine girmişti ve yatırımcıların yüzünü güldürmüştür. Bugüne yatay bir seyirle başlayan altının ons fiyatı 2 bin 15 lira bandında seyrediyor. Külçe altın ise 67 bin 150 dolardan el değiştiriyor. Küçük yatırımcıların en çok merak ettiği konular ise Şanlıurfa çeyrek altın fiyatları ve yarım altın fiyatları. İşte o soruların yanıtları..

ŞANLIURFA GRAM ALTIN FİYATLARI

Gram altın fiyatları Şanlıurfa ilinde bugün bin 262 liradan satışa sunuluyor. Gram altın, güne yatay seyrini koruyarak başlayanlardan biri.

ŞANLIURFA ÇEYREK ALTIN FİYATLARI

Çeyrek altın fiyatları Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerinin en çok merak ettiği konulardan biri. Düğün mevsiminin açılmasıyla birlikte çeyrek altında hareketlilik yaşanıyor. Çeyrek altın bugün 2 bin 296 liradan satışa sunuluyor.

ŞANLIURFA YARIM ALTIN FİYATLARI

Küçük yatırımcıların ve yakında düğünü olanların en çok merak ettiği konulardan biri de yarım altın fiyatları. Yarım altın fiyatları Urfa’da bugün 4 bin 606 liradan işlem görüyor. 

ŞANLIURFA TAM ALTIN FİYATLARI

Tam altın fiyatı Urfa kent merkezindeki kuyumcularda bugün 8 bin 822 liradan satışa sunuluyor. 

DİĞER ALTIN FİYATLARI URFA’DA NASIL?

Urfa altın fiyatlarında diğer tiplerin satış rakamları ise şu şekilde;

Reşat altını: 9 bin 130 lira

Kulplu Reşat altını: 9 bin 139 lira

Cumhuriyet altını: 9 bin 98 lira

Ata altını: 9 bin 147 lira

14 ayar altın: 908 lira

18 ayar altın: 920 lira

22 ayar altın: bin 325 lira

22 ayar bilezik: bin 260 lira