Şanlıurfa Altın Fiyatları (5 Mayıs 2023)

TAKİP ET

Hafta başından bu yana sürekli olarak yükselen ve değer kazanan altın, haftanın son gününde yatay bir seyir izlemeye başladı. Peki, Şanlıurfa altın fiyatları ne kadar? Şanlıurfa gram altın fiyatlarında yükseliş var mı? Şanlıurfa çeyrek altın fiyatları ne durumda? İşte tüm detaylar.

Başta küçük yatırımcılar olmak üzere, altına yatırım yapan birçok vatandaşın gözü kulağı altın fiyatlarında. Hafta başından bu yana yükselen ve değer kazanan altın, bugün güne küçük de olsa kayıpla başladı. Düğün sezonunun da açılmasıyla birlikte, altın fiyatları Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerinde merak konusuyor oluyor. Peki, Şanlıurfa’da altın fiyatları ne kadar? İşte cevaplar.

ŞANLIURFA GRAM ALTIN FİYATLARI

Gram altın Şanlıurfa’da bugün bin 282 liradan satışa sunuluyor. En küçük altın olarak görülen gramda fiyatlar kuyumcuya bağlı olarak ciddi sayılabilecek değişiklikler gösterebiliyor.

ŞANLIURFA ÇEYREK ALTIN FİYATLARI

Çeyrek altın Urfa’da bugün 2 bin 290 liradan satışa sunuluyor. Çeyrek altının alış fiyatı ise 2 bin 235 lira.

ŞANLIURFA YARIM ALTIN FİYATLARI

Yarım altın Şanlıurfa kuyumcularında bugün 4 bin 610 liradan satışa sunuluyor. Yarım altının alış fiyatı ise 4 bin 511 lira.

ŞANLIURFA TAM ALTIN FİYATLARI

Haftanın son gününde tam altın Şanlıurfa kuyumcularında 9 bin 49 liradan satışa sunuluyor. Tam altının alış fiyatı ise 8 bin 872 lira olarak belirlenmiş durumda.

ŞANLIURFA 22 AYAR BİLEZİK FİYATLARI

22 Ayar bilezik günün en çok kaybedenleri arasında yer alıyor. Bin 274 lira satış fiyatı olan bileziğin alış fiyatı ise bin 256 lira.

ŞANLIURFA 18 AYAR ALTIN FİYATLARI

En çok merak edilen konulardan biri de 18 ayar altın fiyatları. 18 ayar altın bugün 936 liradan satışa sunuluyor. Şanlıurfa 14 ayar altın fiyatları ise 917 liradan başlıyor. Bunların yanı sıra Şanlıurfa 22 ayar altın fiyatları sıklıkla sorulan sorulardan bir diğeri. 22 ayar altın bugün bin 338 lira olarak göze çarpıyor.

DİĞER ALTIN FİYATLARI ŞANLIURFA’DA NE KADAR?

Altının ons fiyatı haftanın son gününde 2 bin 47 lira olarak belirlendi. Külçe altın ise 67 bin 650 dolardan el değiştiriyor. Gremse altın 22 bin 694 liradan satılıyor. Küçük yatırımcıların merak ettiği diğer altın fiyatları Urfa’da şu şekilde;

Cumhuriyet Altını: 9 bin 331 lira

Reşat Altını: 9 bin 363 lira

Kulplu Reşat Altını: 9 bin 366 lira

Ata Altını: 9 bin 383 lira

Şanlıurfa altın fiyatları