Şanlıurfa Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar? (24 Nisan 2023)

TAKİP ET

19 Nisan sonrasında başlayan altındaki düşüş eğilimi devam ediyor. Peki, bugün Urfa altın fiyatları nasıl? Şanlıurfa çeyrek altın fiyatları ne kadar? Şanlıurfa gram altın fiyatları da düştü mü? İşte yanıtlar.

Özellikle küçük yatırımcıların en çok merak ettiği konulardan biri de Urfa altın fiyatlarının ne kadar olduğu. Düğün mevsiminin de başlamasıyla birlikte Urfa çeyrek altın fiyatları ve Urfa gram altın fiyatları vatandaşlar tarafından arama motorlarında sıklıkla aratılıyor. Altın fiyatları Şanlıurfa’da da 19 Nisan sonrasında düşüşe geçti. Düşüşün temel sebebinin kar satışları olduğu düşünülüyor. Peki, düşüş ne kadar etkili oldu? İşte ayrıntılarıyla Urfa’da altın fiyatları…

ŞANLIURFA GRAM ALTIN FİYATLARI

Gram altın fiyatları Şanlıurfa’da güne düşüşle başladı. Gram altının vatandaşlar için alış fiyatı bin 236,36 lira olarak belirlendi. Gram altın geçtiğimiz haftalarda rekor kırmış ardından ise genel altın fiyatlarına bağlı olarak düşüşe geçmişti. Gram altın satış fiyatı ise bin 236,18 liradan satılıyor. 

ŞANLIURFA ÇEYREK ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatları arasında en çok düşüşe geçenlerden biri de çeyrek altın. Çeyrek altın Şanlıurfa fiyatları haftaya 2 bin 230 liralık alış fiyatıyla başladı. Vatandaşlar ellerinde çeyrek altını satmak istediğinde ise fiyatlar 2 bin 170 olarak belirlendi.

ŞANLIURFA YARIM ALTIN FİYATLARI

Yarım altın fiyatları Şanlıurfa’da haftaya 4 bin 435 liralık satış fiyatıyla başladı. Vatandaşlar yarım altın almak istediğinde ise fiyatlar 4 bin 342 lira bandında. Yarım altın Urfa’da en çok satın alınan çeşitlerden biri olarak dikkat çekiyor.

ŞANLIURFA TAM ALTIN FİYATLARI

Tam altın fiyatları Şanlıurfa’da haftaya 8 bin 803 liralık satış fiyatıyla başladı. Vatandaşlar tam altın satmak istediklerinde ise fiyatlar 8 bin 630 liraya kadar düşüyor. 

DİĞER ALTIN FİYATLARI ŞANLIURFA’DA NE KADAR?

Gram, çeyrek, yarım ve tam altın en çok el değiştiren çeşitler olsa da, farklı altınlar da vatandaşlar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Altının ons fiyatı haftada bin 980 liradan başladı. Külçe altın ise 65 bin 650 dolardan satılıyor.

Reşat altını Şanlıurfa’da 8 bin 869 liradan satılırken, 8 bin 697 liradan alıcı buluyor. Ata altının satış fiyatı ise 9 bin 127 lirayken, alış fiyatı ise haftaya 8 bin 900 liradan başladı. 

ŞANLIURFA BİLEZİK FİYATLARI

Düğün mevsiminin açılmasıyla birlikte en çok merak edilen konulardan biri de bilezik fiyatları Urfa’da ne kadar sorusu. 22 ayar bilezik Urfa’da bin 249 liradan satılırken, bin 214 liradan alıcı buluyor.

14 ayar altın 888 liradan, 18 ayar altın 902 liradan, 22 ayar altın ise bin 296 liradan satışa çıkıyor. Bütün bu rakamların kuyumcudan kuyumcuya değişiklik gösterebiliyor. Bu sebeple altın alırken iyi bir araştırma yapılması tavsiye ediliyor.

Şanlıurfa gram altın fiyatları Şanlıurfa altın fiyatları Altın fiyatları Urfa