Şanlıurfa Altın Fiyatları

TAKİP ET

Bir yandan bahar aylarının gelmesi ve düğün mevsiminin yaklaşması, diğer yandan seçim ekonomisi derken altın, Türk lirası karşısında değer kazanmaya devam ediyor. Peki, Şanlıurfa'da altın fiyatları ne kadar? Detaylar haberimizde.

Türkiye ekonomisinde yaşanan gelişmelerin ardından birçok küçük ve büyük yatırımcı altını tercih etti. Altın, “değer kaybetmeyen” yatırım olarak biliniyor. Bu da vatandaşların giderek daha çok oranda altın biriktirmelerine neden olmaktadır. Altını olan vatandaşların en çok merak ettiği konu ise altının günlük fiyatları, değer kazanması ya da kaybetmesidir. “Şanlıurfa altın fiyatları ne kadar?” sorusu Urfalı vatandaşlar tarafından arama motorlarına sıklıkla sorulmaktadır.

ŞANLIURFA ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Altının ons fiyatı bugün bin 998 lira bandında el değiştiriyor. Gram altın ise çıktığı günden bu yana en çok merak edilenlerden biri konumunda yer alıyor. Şanlıurfa gram altın fiyatları bugün bin 246 lira olarak belirlenmiş durumda. 

Şanlıurfa’da çeyrek altın fiyatı 2 bin 189 lira iken, yarım altın ise 4 bin 371 liradan satışa sunuluyor. Bunların yanı sıra Cumhuriyet altını 8 bin 709 liradan el değiştiriyor.
Altın, piyasalarda son günlerde sürekli olarak değer kazanmaya devam ediyor. 

PİYASALARDA ALTIN FİYATLARI

Altın denildiğinde akla genel olarak gram, yarım ya da Cumhuriyet altını geliyor. Bunun yanı sıra altına dair birçok farklı yatırım aracı bulunmaktadır. Düğün mevsiminde en çok merak edilen konular ise genel olarak bilezik fiyatlarıdır. 

Tam altının satış fiyatı 8 bin 616 TL iken, Ata altının satış fiyatı ise 8 bin 933 TL olarak belirlenmiş durumda. Diğer altın ürünleri değer kazanırken bu iki çeşitte kısmi bir düşüş olduğunu söylenebilir. Külçe altın ise 65 bin 650 dolardan el değiştiriyor.

22 ayar bilezik piyasalarda bin 220 liradan satışa sunuluyor. Reşat altının satış fiyatı ise 8 bin 738 lira. Kulplu Reşat altını ise 8 bin 741 liradan el değiştiriyor.
14 ayar altın kuyumcularda 877 lira, 18 ayar altın 909 lira, 22 ayar altın ise bin 279 liradan alıcı buluyor. 

Altın fiyatları kuyumcusuna ve bankalara bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor. Bu sebeple iyi bir araştırma yapmak, alıcılar açısından çok daha faydalı olabilmektedir.
 

Şanlıurfa altın fiyatları Şanlıurfa çeyrek altın Şanlıurfa gram altın