Şanlıurfa Altın Fiyatları

TAKİP ET

Şanlıurfa'da altın fiyatları en çok merak edilen konuların başında geliyor. Bunun nedenlerinden biri yatırımcıların altına yönelmesiyken, diğeri ise düğün mevsiminin başlaması. Peki, bugün Şanlıurfa'da altın fiyatları nasıl? İşte yanıtlar.

Şanlıurfa canlı altın fiyatları, arama motorlarında yaygın olarak aranan sorguların başında geliyor. Bunun birçok farkı sebebi var. Türk lirasında yaşanan ciddi değer kaybı ve küçük yatırımcıların altına yönelmesi başlıca sebepler arasında yer almaktadır. Bunun yanı sıra yaz aylarının gelmesiyle düğün mevsiminin açılması da altın fiyatlarını daha çok insanın merak etmesine neden oluyor.

Altının ons fiyatı bugün bin 994 liradan el değiştiriyor. Peki, altın fiyatları Şanlıurfa kuyumcularında kaça alıcı buluyor? 

ŞANLIURFA GRAM ALTIN FİYATI

Gram altın fiyatı Şanlıurfa’da bin 241 liradan satışa sunuluyor. Yakın zamanda rekor kıran gram altın, düğünlerin gözdesi konumunda yer alıyor. Gram altının alış fiyatı ise bin 242 lira olarak belirlenmiş durumda.

ŞANLIURFA ÇEYREK ALTIN FİYATI

Hem yatırım aracı olarak, hem düğünlerde takı olarak hem de altın günlerinin gözdelerinden bir diğeri ise çeyrek altın. Çeyrek altın Şanlıurfa kuyumcularında 2 bin 211 liradan satışa sunuluyor. Çeyrek altının alış fiyatı ise 2 bin 156 lira olarak belirlenmiş durumda.

ŞANLIURFA’DA ALTIN FİYATLARI

Külçe altın bugün 66 bin 150 dolardan alıcı buluyor. Yarım altın fiyatı Şanlıurfa’da 4 bin 408 liradan satışa çıkıyor. Yarım altının alış fiyatı ise 4 bin 312 lira. Cumhuriyet altını ise 8 bin 780 liradan alıcı buluyor.

Şanlıurfa altın fiyatları