Şanlıurfa Barosu, Sel İçin Harekete Geçti

TAKİP ET

Şanlıurfa Barosu, yaşanan sel felaketi nedeniyle görevini yerine getirmeyen yetkililer hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Şanlıurfa’da meydana gelen sel felaketi ve sonrasında yaşanan sorunlara ilişkin Şanlıurfa Barosundan açıklama geldi.

Baro tarafından yapılan açıklamada, sel nedeniyle mağdur olan vatandaşların barınma probleminin çözülmesi ve bahsi geçen konutlarda bulunan suların tahliye edilmesi için ilgili birimlerin derhal harekete geçme çağrısı yapıldı. Baro ayrıca görevini yerine getirmeyen yetkililer hakkında da suç duyurusunda bulunacağını bildirdi.

Şanlıurfa Barosundan yapılan açıklamada, “Kentimizde bugün gerçekleşen sel felaketi sebebiyle bodrum katlarda bulunan daireler su baskınına maruz kalmıştır. AFAD, belediyeler ve ilgili kurumlara konutları kullanılamaz hale gelen yurttaşların barınma probleminin çözülmesi ve bahsi geçen konutlarda bulunan suların tahliye edilmesi için derhal harekete geçme çağrısında bulunuyoruz.
Sürecin takipçisi olacağımızı, bu süreçte görevini yerine getirmeyen yetkililer hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz.” denildi.

Şanlıurfa Şanlıurfa Barosu sel