Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Aday Adayı Olmayacak mı ?

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi 2019 yerel seçimlerinde aday olmayacağı ileri sürülüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi 2019 yerel seçimlerinde aday olmayacağı ileri sürülüyor. 

Ağustos 2015 yılında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in Milletvekili adayı olmasından dolayı istifasından sonra  Ak Parti genel merkezi tarafından Karaköprü Belediye başkanı iken Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanlığına getirilen Nihat Çiftçi, siyasi hayatına sağlık sorunları nedeniyle ara vereceği öğrenildi. 

Urfastar editörleri tarafından kulis bilgilerine göre, bu yıl içerisinde iki kez rahatsızlanan Çiftçi'nin en yakın çalışma ve meclis üyesi arkadaşlarına yeni dönemde aday olmayacağını söylediği öğrenildi. 

Yerel seçimler öncesi Ak Parti genel merkezine adaylığı düşünmediğini ifade ettiği ileri sürülen  Başkan Çiftçi'nin önümüzde ki hafta bir basın toplantısı düzenleyerek yaşanan süreci anlatması bekleniliyor. 

Ak Parti Genel merkezinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayını büyük oranda belirlediği,  Aralık ayı içerisinde adayını açıkladıktan sonra ilçe Belediye Başkan adaylarını ise daha sonra açıklayacak. 

Mevcut ilçe Belediye Başkanlarının aday olup olmayacağı ise Büyükşehir Belediye Başkan adayına danışılarak yapılacağı ifade edildi. 



 

nihat Çiftçi aday adayı olmayacak mı Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı nihat Çiftçi ak parti